Teva Цитровит Витамин C 100 мг За...

Teva Цитровит Витамин C 100 мг За висок имунитет х40 таблетки

31.03.2026
2067
Наличен
2,20 лв.
Няма данък

Прилага се при състояния, свързани с недостиг на витамин С, за поддържане на естествената устойчивост на организма към инфекции, както и при хора подложени на стрес и напрежение. 

Безплатна доставка над 70 лв.

 
CitroVit Vitamin C е хранителна добавка, която съдържа витамин C. Прилага се при състояния, свързани с недостиг на витамин С (хипо- и авитаминоза), за поддържане на естествената устойчивост на организма към инфекции, както и при хора подложени на стрес и напрежение. Витамин С притежава антиоксидантно действие, което помага да се неутрализират свободните радикали в организма, които разрушават клетките и причиняват остаряване на кожата. Витамин С стимулира производството на колаген, който прави кожата по-млада и сияеща.
ЦитроВит Витамин Ц има благоприятно влияние върху функциите на централната нервна система, стимулира дейността на ендокринните жлези, подобрява усвояването на калция и желязото и нормалното кръвообразуване, подпомага профилактиката на различни видове вирусни и бактериални инфекции и участва в поддържането на здрава имунна система.
Витамин С има противовъзпалително и противоалергично действие. Кръвоносните съдове стават по-здрави и еластични, затова той помага за намаляване на кръвотечението от венците, като намалява риска от пародонтоза.


Състав:
Активното вещество е:
  L- аскорбинова киселина 100 mg.

Другите съставки са: микрокристална целулоза (Е460i), стеаринова киселина Е570, талк (Е553в), оцветител Е104.


Начин на употреба:

При възрастни: от 1 до 6 таблетки дневно.
При деца от 1 до 6 години: по една таблетка дневно.
При деца над 6 години: от 1 до 3 таблетки дневно.


Опаковка:
40 таблеткиПроизводител: Teva
Няма отзиви
Product added to wishlist