БЕЙБИ ГАРД D3 ЧУПЕЩИ СЕ КАПСУЛИ Х 40

Бейби гард Д3 капсули 40 / Baby guard D3® kaps 40

51904
Изчерпано
6,20 лв.
Няма данък
Подходящ е за кърмачета от първите 24 часа след раждането, за бебета на изкуствено или смесено хранене (след консултация с лекар), деца, в период на интензивен растеж.
Изчерпана наличност

Безплатна доставка над 70 лв.

Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
Електронна поща:
 

БЕЙБИ ГАРД D3 чупещи се капсули х 40/ Baby Guard D3® х 40

Baby Guard® D3 – Допринася за нормалния растеж и развитие на костите при децата КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА Baby Guard D3®? Baby Guard® D3  е хранителна добавка, която съдържа 40 „twist–off” капсули – единични дози, осигуряващи правилно дозиране на продукта. Подходящ е за кърмачета от първите 24 часа след раждането, за бебета на изкуствено или смесено хранене (след консултация с лекар), деца, в период на интензивен растеж. КАК ДЕЙСТВА?
  • Baby Guard® D3 допринася за нормалното състояние на костите и зъбите при бебетата и децата. Подпомага нормалното усвояване на калций и фосфор.
  • Поддържа нормалното ниво на концентрация на калций в кръвта.
  • Съдейства за правилното функциониране на имунната система.
  • Baby Guard® е сигурният начин да се набавят нужните количества витамин D през периодите с по-малко слънчева светлина.
НАЧИН НА УПОТРЕБА По 1 капсула на ден за бебета и деца. Благоприятният ефект на активните съставки в Baby Guard® D3 Витамин D3 – допринася за нормалното състояние на костите и зъбите, подпомага усвояването на калций и фосфор, както и поддържането на необходимото ниво на калций в кръвта.  Съдейства за правилното функциониране на имунната система. Маслиновото масло – мастните киселини, съдържащи се в маслиновото масло са подобни на тези в майчиното мляко, което го прави подходящо за хора с хранителни алергии. СЪСТАВ: Витамин D3, маслиново масло, желиращ агент: желатин; влагозадържащ агент: глицерол. Производител:ЕЛАНТИС ФАРМА
Няма отзиви
Product added to wishlist