• Акция
  • -3,00 лв.
Ай Уайт инстант избелваща вода за уста 500 мл.

IWhite Instant избелваща вода за уста 500 мл.

30.09.2022
54579
Наличен
12,00 лв. 15,00 лв. -3,00 лв.
Остават

IWhite вода за уста е допълваща грижа към пастата за зъби. Създадена е за избелване на зъбите и премахване на остатъците от плака, останали след миенето с четка. Водата за уста съдържа флуорид за укрепване на зъбите, а добавената съставка "син коварин" дава незабавни резултати за избелване още след първата употреба.

 

IWhite вода за уста е допълваща грижа към пастата за зъби. Създадена е за избелване на зъбите и премахване на остатъците от плака, останали след миенето с четка. Водата за уста съдържа флуорид за укрепване на зъбите, а добавената съставка "син коварин" дава незабавни резултати за избелване още след първата употреба. Водата за уста IWhite , също така, не позволява образуването на нова плака по зъбната повърхност. Осигурява перлена белота за кратко време. Разтваря оцветяванията, без да причинява увреждане на зъбите или венците. Продуктът е идеален за ежедневна употреба. Клинично доказана, безопасна и ефективна формула. Не съдържа алкохол.


Начин на употреба:

Използвайте водата след измиване с четка за зъби, като изплаквате устата в продължение на 30 секунди и изплювате. Да не се поглъща. След изплакване, изчакайте 30 минути преди хранене или пиене на течности. За оптимални резултати използвайте два пъти на ден. Разклатете добре преди употреба. За възрастни и деца над 12-годишна възраст. Съдържа натриев флуорид (220 ppm F).


Опаковка:

500 мл

Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!