Natural Factors Витамин D3 Веган 1000...

Natural Factors Витамин D3 Веган 1000 IU х90 капсули

X2000
37,10 лв.
Няма данък
Витамин D3 Веган 1000 IU на Natural Factors допринася за нормалното състояние на костите и зъбите и за нормалната абсорбция на калций и фосфор. 
 
Витамин D3 (веган) от Natural Factors, Canada е специално разработен за вегани и вегетарианци. Извлечен е от лишеи и осигурява естествен витамин D, в своята най-биоактивна форма- холекалциферол. Витамин D, известен като "слънчев витамин", е от жизненоважно значение за развитието на костите и здравето на имунната система. Улеснява ефикасното използване на калций, което от своя страна спомага за формирането и поддържането на здрави кости и зъби. Витамин D също допринася за здравословната имунна система. Тъй като основният хранителен източник на витамин D е рибата и млечните продукти, строгите вегетарианци и вегани често  има недостиг на витамин D.

Извлечен от див лишей, растителният витамин D3  в е в естествена, бионалична форма (холекалциферол) и се абсорбира и използва по-добре от организма. Допринася за нормалното състояние на костите и зъбите и за нормалната абсорбция на калция и на фосфора. С 1000 IU във всяка капсула, витамин D на Natural Factors, Canada, подпомага да се осигурят нужните дози от този важен витамин. Витамин D от Natural Factors за вегани е силно бионаличен. Той се добива от уникален вид лишей без генетично модифицирани организми, който има способността да произвежда витамин D в естествената форма D3. Витамин D3 се абсорбира по-лесно и се използва от тялото. Лишеите се събират от естествена среда , извличат се по устойчив начин и се обработват внимателно, за да се осигури оптимална чистота и стабилност.Състав:
 Съставки: 1 таблетка Дневна доза
Витамин D3 (холекалциферол, от лишей)1000 IU /25 µg1000 IU/ 25 µg
Други съставки: Микрокристална целулоза, растителна капсула (въглехидратна гума [целулоза], пречистена вода), растителен лубрикант (палма).


Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, пшеница, глутен, дрожди, соя, яйца, риба, черупчести, сол, ядки и ГМО. Подходящо за вегетарианци/ вегани.
 

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  
Да не се превишава дневната препоръчителна доза

Начин на употреба:
Препоръчителна дневна доза за прием от продукта: За възрастни над 18 годишна възраст:
По 1 капсула дневно.


Опаковка:

90 капсули (30 грама)


Производител: Natural Factors, Canada

Вносител: Гео Нутришън ООД, гр.Пловдив, бул.Източен 48
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!