Фитоназал 2ACT Спрей за нос за честа...

Фитоназал 2ACT Спрей за нос за честа употреба х15 мл

53072
Изчерпано
14,30 лв.
Няма данък

Fitonasal 2Act се препоръчва в случаи на конгестия и раздразнена назална лигавица при грипни симптоми, настинка, алергични ринити и остри или хронични синузити. 

Изчерпана наличност

Безплатна доставка над 70 лв.

Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
Електронна поща:
 
Aboca Fitonasal 2ACT Nasal Spray е медицинско изделие, което се препоръчва в случаи на конгестия и раздразнена назална лигавица при грипни симптоми, настинка, алергични ринити и остри или хронични синузити. Фитоназал спрей за нос има благоприятно действие благодарение на ActiFilm, който представлява растителен комплекс от танини, смоли, полизахариди и флавоноиди. Той взаимодейства с назалната лигавица чрез различни механизми: образуване на мукоадхезивен слой с бариерен ефект, който предпазва лигавицата от контакт с външни агенти (вируси, бактерии, пушек, смог, полени, прах и т.н.). Действието на продуктът се допълва от освежаващите свойства на етеричните масла, които дават приятното усещане за свежест. Щадящото действие на физиологията на назалната лигавица се подсигурява и от изотоничния характер на формулата на продукта.


Състав:
Активни вещества: ActiFilm Комплекс, включващ танини, полизахариди*, смоли и флавоноиди*. Етерични масла от евкалипт и ниаули.

Помощни вещества: вода, ксантанова гума, растителен глицерин, полиглицерил-6 каприлат, полиглицерил-3 кокоат, полиглицерил-4 капрат, полиглицерил-6 рицинолеат, токоферол, слънчогледово масло, калиев сорбат, бензилов алкохол.Начин на употреба:
Впръсква се 1-2 пъти, след което издухайте внимателно носа. Впръскайте отново. За да се разнесе равномерно масажирайте носа нагоре надолу от външната страна по дължината. Избягвайте приема на храна и напитки най-малко 15 минути след прилагане на продукта, за да се улесни прилепването към лигавицата.Опаковка:
15 мл


Производител: Aboca, Италия

Няма отзиви
Product added to wishlist