Teva Гастроцид Езо При киселини 20 мг...

Teva Гастроцид Езо При киселини 20 мг х14 таблетки

30.04.2024
52924_TN
Наличен
7,80 лв.
Няма данък

При възрастни за краткосрочно лечение на стомашни киселини, връщане на киселини, болка зад гръдната кост, за профилактика на гастродуоденална язва, причинена от нестероидни противовъзпалителни средства.

Безплатна доставка над 70 лв.

 
Гастроцид Езо съдържа лекарственото вещество езомепразол, което спада към групата лекарствени продукти, наречени „инхибитори на протонната помпа”. Те действат като намаляват количеството киселина, която Вашият стомах произвежда.

Гастроцид се използва при възрастни за краткосрочно лечение на симптоми на рефлукс (напр. стомашни киселини, връщане на киселини).

Рефлуксът е обратно връщане на стомашна киселина от стомаха в хранопровода, което може да доведе до възпалението му и поява на болка. Това може да бъде причина за Вашите симптоми, като например болезнено чувство на парене в гърдите, стигащо до гърлото (киселини) и кисел вкус в устата (киселинна регургитация).
Гастроцид Езо не е предназначен за незабавно облекчаване на симптомите. Може да се наложи да вземате таблетките в продължение на 2-3 последователни дни, за да постигнете подобрение на симптомите. 


Не приемайте Гастроцид Езо:
  • ако сте алергични (свръхчувствителни) към езомепразол или към някоя от другите съставки на това лекарство,
  • ако сте алергични към лекарства, съдържащи други инхибитори на протонната помпа (напр. пантопразол, ланзопразол, рабепразол, или омепразол).
  • ако приемате лекарство, съдържащо нелфинавир (използвано за лечение на HIV инфекция).


Състав:
Активното вещество е:
Всяка стомашно-устойчива таблетка съдържа 20 mg езомепразол (като магнезиев дихидрат).
Другите съставки са: съполимер на метакрилова киселина-етилакрилат (1:1), талк, триетил цитрат, хипромелоза, захарни сфери (захароза, царевично нишесте), магнезиев стеарат, хидроксипропил целулоза, глицерол моностеарат 40-55, полисорбат 80, целулоза, микрокристална, повидон, макрогол 6000, крословидон, натриев стеарил фумарат.


Начин на употреба:
Препоръчителната доза е една капсула от 20 mg веднъж на ден в продължение на 14 дни. 

Възможно е да се наложи да приемате капсулите в продължение на 2 - 3 последователни дни, за да се постигне подобрение на симптомите.
Опаковка:
14 капсулиПроизводител:
Teva
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!