Магнезий натурален морски 583 мг х30...

Магнезий натурален морски 583 мг х30 капсули

30.11.2025
52938
Наличен
7,80 лв.
Няма данък

Хранителна добавка, която допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора.

 
Аролайф Натурален Морски Магнезий с Витамини B1, B2, B6 и B12 е хранителна добавка, която допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора. AroLife Magnesium Natural Sea with Vitamins B1, B2, B6, B12 съдържа минералът магнезий в комбинация с витамини от група В.

Магнезий
Магнезият допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора. Допринася за електролитния баланс, нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Подпомага нормалното функциониране на нервната система, подобрява функцията на мускулите и правилния синтез на белтъчини. Магнезият допринася за поддържането на нормалната психична функция, на нормалното състояние на костите и зъбите, участва в процеса на делене на клетките.


Витамин В1 (тиамин хидрохлорид)

Тиаминът (витамин В1) допринася за нормалната сърдечна функция.

Витамин В2 (рибофлавин)

Рибофлавинът допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, за нормалното функциониране на нервната система, за намаляването на чувството на отпадналост и умора.

Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид)

Витамин В6 допринася за нормалния синтез на цистеин, подпомага нормалния метаболизъм на хомоцистеина и нормалното протичане на метаболизма на белтъчините и гликогена. Допринася за регулирането на хормоналната дейност.

Витамин В12 (цианокобаламин)

Витамин В12 допринася за нормалното образуване на червени кръвни телца, нормалната функция на имунната система, намаляването на чувството на отпадналост и умора. Витамин В12 участва в процеса на делене на клетките.Състав:

Състав в 1 капсула
Магнезий (натурален морски магнезий 55%) 200 mg
Витамин В1 (тиамин хидрохлорид) 1 mg
Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид) 1 mg
Витамин В2 (рибофлавин) 1 mg
Витамин В12 (цианокобаламин) 2.5 µgНачин на употреба:
По 1 капсула дневно. Препоръчва се приемът да е след храна с достатъчно количество вода.


Опаковка
:

30 капсули


Производител:  
AroLife
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!