Himalaya Босвелия За здрави стави x60...

Himalaya Босвелия За здрави стави x60 капсули

38180
Изчерпано
9,15 лв.
Няма данък
Bosvelia Serata Shalaki е билка, която се препоръчва за облекчаване на ревматоидни артрити, остеопороза, подагра, ставни болки, мускулни болки както и болки в гърба.
 
Изчерпана наличност

Безплатна доставка над 70 лв.

Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
Електронна поща:
 
Босвелия (Shallaki/Indian Frankincense/Boswellia serrata) се споменава като болкоуспокояващо още от древните санскритски текстове от преди хиляди години. 

Функцията на билката и показанията за употреба са:

  • Артрит: екстрактът е ефективен за намаляването на ставни подувания, болки, скованост и други симптоми на възпалителни ставни смущения, в това число ревматоиден артрит и остеопороза. Босвелия намалява болките в коленете и увеличава гъвкавостта им.
  • Грижа за ставите: подобрява притока на кръв към ставите при нарушения от спазми на кръвоносните съдове. Разграждането на гликозаминогликаните уврежда ставния хрушял. Този процес се среща често при пациенти, които взимат нестероидни противовъзпалителни лекарства. Босвелия намалява разграждането на гликозаминогликаните и предпазва ставите.
  • Дихателни проблеми: проучванията доказват, че екстракт от Босвелия намалява причинителите на възпаления, които предизвикват свиване на бронхите и подобряват кръвоснабдяването чрез увеличаване на пропускливостта на кръвоносните съдове. Клиничните изследвания с пациенти, болни от астма, доказват, че Босвелия значително намалява симптомите и подобряват функцията на белите дробове и на имунната система.


Състав:

Всяка капсула съдържа 125 мг екстракт от Босвелия 


Забележка:
Няма противопоказнияНачин на употреба:

По 1 капсула два пъти дневно


Опаковка:

60 капсули


Производител:
The Himalaya Drug Company, Индия
Няма отзиви
Product added to wishlist