Biolectra Магнезий фортисимум При...

Biolectra Магнезий фортисимум При мускулни крампи с вкус на лимон 365 мг х20 ефервесцентни таблетки

31.07.2025
53722_TN
Наличен
23,60 лв.
Няма данък

Биолектра Магнезий Фортисимум При мускулни крампи с вкус на лимон е хранителна добавка с магнезий, която подпомага работата на мускулите и нервите.

 
Biolectra Магнезий фортисимум При мускулни крампи с вкус на лимон е продукт с минерално вещество. Прилага се при доказан дефицит на магнезий, когато той е причина за нарушения в мускулната дейност (нервно-мускулни нарушения, крампи / спазми на подбедрицата). 


Състав:

В 1 ефервесцентна таблетка:
  • лек алкален магнезиев карбонат 670 mg 
  • лек магнезиев оксид 342 mg
  • общо съответно 15 mmol или 365 mg магнезиеви йони.
Други съставки: Лимонова киселина, калиев хидроген-карбонат, натриев хидроген-карбонат, натриев карбонат, захарин-натрий, натриев цикламат, натриев хлорид, аромат.


Начин на употреба:

Подрастващи и възрастни: 1-2 пъти дневно по 1 ефервесцентна таблетка, разтворена в чаша вода. Дозировката на Биолектра Магнезий 365 Фортисимум зависи от степента на недостиг на магнезий. Средната дневна доза е 1-2 ефервесцентни таблетки (365 - 730 mg магнезиеви йони - 15-30 mmol).


Опаковка:

20 ефервесцентни таблетки
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!