Бестифлекс стави х30 сашета

Бестифлекс стави х30 сашета

30.11.2025
49461
1 Оценка
Наличен
58,81 лв.
Няма данък

Бестифлекс е хранителна добавка, съдържаща мощен комплекс от хидролизиран колаген и витамин С, която допринася за поддържане на оптималното състояние и здраве на ставите и стимулира естественото образуване на колаген в организма.

Безплатна доставка над 70 лв.

 

Бестифлекс е специално създадена хранителна добавка от Naturprodukt, съдържаща мощен комплекс от хидролизиран колаген и витамин С, която допринася за поддържане на оптималното състояние и здраве на ставите и стимулира естественото образуване на колаген в организма. Bestiflex подобрява структурата на ставите, заздравява сухожилията, укрепва хрущяла и намалява на дискомфорта и болките в ставите и мускулите. Бестифлекс е изключително ефективен при хора, които страдат от ставни, ревматични и артритни заболявания и за активно спортуващи хора. Формулата на Бестифлекс е насочена към хора над 40 години, тъй като с напредването на възрастта ставите и хрущяла започват да се рушат. Бестифлекс спомага за поддържане на добро физическо състояние, за гъвкавост и мобилност на ставите. Бестифлекс е под формата на разтворими прахчета (сашета), което допринася за бързо, качествено и оптимално усвояване от организма. Колагеновият хидролизат се абсорбира мигновено в стомаха, а пептидите от колагеновия хидролизат отиват в хрущялните тъкани на ставата чрез циркулаторната система. Пептидите благоприятстват доброто състояние на ставите и намаляват болките и ставния дискомфорт, намаляват болките при изкачване на стълби, резки движения, физически упражнения и намаляват трудностите при движение. Освен това колагеновият хидролизат насърчава синтеза на протеогликани и колаген тип ІІ - основните градивни единици на хрущяла. Съдържащият се Витамин Ц доставя силна антиоксидантна защита и предпазва клетките от оксидативен стрес и вредното влияние на околоната среда.Състав:
Активни вещества: 10 g хидролизиран колаген и 200 mg Витамин С в 1 саше.
Помощни вещества:
подкислител: лимонена киселина; ароматизатор: праскова; оцветители: прах от сок на червено цвекло, рибофлавин 5-фосфат натрий; подсладители: аспартам и ацесулфам К.


Начин на употреба:
По едно саше дневно по време на хранене. Към разтворимото прахче от сашето прибавете 100 ml мляко, айрян или вода и го изпийте. Препоръчва се по-продължителна употреба (най-малко 3 месеца). Опаковка:

30 сашета


Производител:
NaturProdukt

1 Отзиви

Много добри
Evtini produkti i lesno online pazaruvane.
Preporychvam!
on
Product added to wishlist