Д-р Тошков Артровал 500 мг При...
Д-р Тошков Артровал 500 мг При...

Д-р Тошков Артровал 500 мг При нарушение на ставния хрущял и артрози х120 таблетки

31.07.2027
25001
Наличен
17,30 лв.
Няма данък

Артровал участва в изграждането на ставните хрущяли. Съдейства за подобряване смазването на ставите, предотвратяване на дегенеративните процеси в тях и повишаване на функционалния им капацитет. Подходящ е при преждевременно износване на ставите и гръбначния стълб. Снабдява организма с калций и фосфор.

Безплатна доставка над 70 лв.

 

Dr. Toshkov Артровал  участва в изграждането на ставните хрущяли. Съдейства за подобряване смазването на ставите, предотвратяване на дегенеративните процеси в тях и повишаване на функционалния им капацитет. Подходящ е при преждевременно износване на ставите и гръбначния стълб. Снабдява организма с калций и фосфор. Д-р Тошков лекува артрит, артроза и коксартроза, дископатия и междуребрени невралгии с помощта на Артровал.


Състав:

  • Инулин
  • Глюкозамин сулфат
  • Хондроитин сулфат
  • Трикалциев фосфат


Глюкозамин
– естествен компонент в човешкото тяло, който е отговорен за здравината и еластичността на ставния хрущял. Глюкозамин е своеобразен строителен материал. Той увеличава синтезата на хиалуронова киселина, която смазва ставните тела и поддържа гладки ставните повърхности. Пряко или непряко, той участва във формирането на ставните повърхности, костна тъкан, сухожилия, мускули, вени и артерии. Глюкозаминът препятства дегенеративните процеси и изгражда ставната тъкан. Той поддържа течността в хрущяла и регулира метаболизма му, като предотвратява разрушаването на тъканите. Възпира действието на ензимите, разграждащи хрущялната тъкан. Когато се приема през устата, глюкозамин сулфатът се усвоява бързо от организма и след по-малко от четири часа се озовава в хрущялите. Калциев фосфат
– най-лесно усвоимият калциев продукт. Основната функция на калция е структурна. Калциевият фосфат участва в изграждането на костите, зъбите, тъканите. Важен е за кръвообръщението, храносмилането и усвояването, и възстановяването след болест. Има непрекъснато движение на калций между скелета и кръвта, и останалите части на тялото. Калциевият фосфат много бързо се усвоява и подпомага целия костно-ставен апарат. 


Хондроитин
– една от най-важните съставки на съединителната тъкан (сухожилията и ставите). Той се бори с разрушаващите ставите ензими. По принцип съединителната тъкан няма добро кръвоснабдяване и тъй като хрущялите не се поддържат от съдовите системи, хондроитинът директно привлича течности и хранителни вещества в тях. Според изследванията хондроитинът има и противовъзпалително и болкоуспокояващо действие. След пероралното приемане хондроитин сулфата се усвоява в кръвта и се пренася директно до съединителната тъкан. В резултат на действието му заздравявянето на заболелите стави и сухожилия става много по-бързо.


Начин на употреба:

Артровал се приема от 2 – 4 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза, препоръчана от д-р Тошков е 2 таблетки дневно. Благоприятното действие на Артровал върху ставите и костите се проявява след 2-та седмица на приема. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 4-6 месеца).Забележка: Артровал няма нежелателни странични ефекти. Продуктът се предлага на пазара от 1 година и поносимостта към него е доказано положителна. Артровал не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.


Опаковка:
120 таблeтки
Производител: "Томил Херб" ООД, България

Няма отзиви
Product added to wishlist