ABO Aboflex сироп за стави х500 мл

ABO Aboflex сироп за стави х500 мл

31.08.2025
49452
Наличен
45,70 лв.
Няма данък

Хранителна добавка, която действа благоприятно на опорно- двигателния апарат.

Безплатна доставка над 70 лв.

 

AboPharma Aboflex liquid е хранителна добавка, която е най-новият и високоефективен комбиниран продукт, действащ благоприятно на опорно-двигателния апарат. Съчетава по оригинален начин качествата на течната форма, позволяваща оптимална усвояемост и възможност за прием на високи дневни стойности на основните съставки. Уникалното предимство на продукта е наличието на нискомолекулна хиалуронова киселина 50 kDa, разработена специално под течна форма за орален прием. 
АбоФарма Абофлекс допринася за поддържането на нормално състояние на опорно-двигателният апарат, ставите и костите. Допринася за нормално образуване на съединителна тъкан, за образуването на колаген, за нормална функция на костите и хрущяла. Намалява чувството на отпадналост и умора.Състав:

Съставки: Дневен прием/=30ml/ %ПДП
Глюкозамин Сулфат 1600mg
не са установени максимално допустими стойности
Хондроитин Сулфат 1100mg
не са установени максимално допустими стойности от едър рогат добитък
МСМ (Метилсулфонил метан) 1600mg
не са установени максимално допустими стойности
Хиалуронова киселина 95mg
не са установени максимално допустими стойности <50кDa
Манган (Манганов Хлорид) 2.31mg 115%
Витамин С (L-Аскорбинова к-на) 150mg 188%


Помощни вещества: 
носител: пречистена вода (чрез обратна осмоза); регулатор на киселинността: лимонена киселина; консервант: калиев сорбат;сгъстител: ксантанова гума; стабилизатор: глицерин, подсладители: сукралоза, стевия, аромати: горски плодове, бадемова есенция; оцветител: карамел
Начин на употреба:
По 30 мл на ден се пие директно или разредено с вода. За оптимален ефект се препоръчва продуктът да се приема 2 пъти по 15 мл в продължение на 3 месеца.

Да не се надвишава препоръчителният дневен прием. Хранителната добавка не бива да се употребява като заместител на балансираното и разнообразно хранене. Да не се използва при бременност, кърмене и от деца под 6-годишна възраст. Да не се използва при непоносимост към някоя от активните съставки.


Опаковка:
500 мл


Производител:

 ABO Pharma
Няма отзиви
Product added to wishlist