PIC СПРЕЙ ОХЛАЖДАЩ

  Пик Cпрей охлаждащ 150 мл. / Pic Cooling spring 150 ml.

  31.12.2024
  43089
  Наличен
  5,00 лв.
  PIC Спрей охлаждащ е леден спрей, използва се при контузии и изкълчвания, действа като носи бързо облекчение, благодарение на незабавния замразяващ ефект.
   

  Пик Cпрей охлаждащ 150 мл. / Pic Cooling spring 150 ml.

  PIC Cпрей охлаждащ има незабавно действие в случай на контузии и изкълчване.PIC Cпрей охлаждащ  е леден спрей, използва се при контузии и изкълчвания, действа като носи бързо облекчение, благодарение на незабавния замразяващ ефект.Инструкции за употреба:Напръскайте  засегнатата област от разстояние 25 см за не повече от 5 сек. Избягвайте употребата върху ожулени места, рани или лигавици.Ако се използва за повече от 5 сек. и/или от разстояние по - малко от 25 см има опасност от изгаряния, поради измръзване.Внимание:Флакон под налягане. Да се пази от слънце и да не се излага на температури по - високи от 50 С.Не пробивайте и не изгаряйте, дори и след употреба.Не пръскайте върху пламъци или лесно възпламеними неща.Пазете от всякакви възпламеними резервоари.Не пушете.Състав:Ментол - 0,06 %; Изопропил алкохол - 2,06 %; Изопропил миристат - 2 %; Бутан/пропан - 3,2 бар - 95,88 %;Незабавно действие при навяхвания и отоци.Предупреждение:Контейнер под налягане. Не излагайте на пряка слънчева светлина и на температура над 50 С.Не пробивайте и не изгаряйте, дори и след изразходването му. Не пръскайте към пламък или друг запалим материал. Дръжте далеч от възпламеняващи източници.Дръжте далеч от деца.Опаковка: флакон 150 млПроизводител: PIC, Италия
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!