• Акция
  • -39,40 лв.
Avene Слънцезащитен спрей SPF30 и...

Avene Слънцезащитен спрей SPF30 и Слънцезащитен спрей за деца с чувствителна кожа SPF50+

31.12.2022
59621P
1 Оценка
Последна наличност
59,10 лв. 98,50 лв. -39,40 лв.
Остават
Комплектът включва:
  •  Avene Слънцезащитен сатенен спрей за тяло SPF30  200 мл.
  • Avene Слънцезащитен спрей за тяло за деца с чувствителна кожа SPF 50+  200 мл.
 

Avene Brume Silky Mist Spray SPF30 представлява слънцезащитен сатенен спрей за тяло с фактор 30, предназначен за чувствителна кожа, който предоставя умерена фотозащита, предпазвайки кожата от вредните ултравиолетови лъчи. Слънцезащитното олио е под формата на спрей и позволява да се използва от всякаква позиция, дори и обърнато надолу. Комплексът от фотопротективни съставки защитават отпимално срещу UVB-UVA дълги и къси лъчи. Продуктът е без парабени, съдържа мощен антиоксидант, има приятна, лека, прозрачна текстура и освен това е водоустойчив. Спреят не съдържа алкохол и силикон.Avene Sun Spray for Children with Sensitive Skin SPF50+ представлява слънцезащитен спрей за деца, предназначен за чувствителна кожа, който осигурява изключителна висока защита от вредните слънчеви лъчи. Продуктът има лека текстура, не оставя мазен филм върху кожата. Благодарение на комплексът от фотозащитни съставки, чувствителната детска кожа има висок праг на защита срещу вредните влияния на слънцето. Спреят е водоустойчив и фотостабилен с мощни антиоксидантни свойства, не съдържа аромати и е без парабени и силикони.


Начин на употреба:

Аvene Слънцезащитен сатенен спрей за тяло SPF30 200 мл

 Нанасяйте 20 минути преди излагане на слънце. 

Avene Слънцезащитен спрей за тяло за деца с чувствителна кожа SPF 50+ 200 мл.

 Нанасяйте продуктът на тяло, преди всяко излагане на слънце. Нанасяйте често, в случай на продължително излагане на слънце и след измиване.

 

1 Отзиви

Доволен клиент
Комплекта е на много добра цена.
on
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!