Шуслерови соли Комбинация за отслабване (5,9,10) x200 таблетки + Подарък: Шуслеров сол ном. 4 х 80 таблетки Калиум хлоратум D6

Dr. Schuessler Шуслерови соли Комбинация за отслабване (5,9,10) x200 таблетки + Подарък: Шуслеров сол ном. 4 х 80 таблетки Калиум хлоратум D6

X4398
55,50 лв.
Няма данък

Комбинацията за отслабване с оригиналните Шуслерови соли на Немския хомеопатичен съюз (DHU)* включва:

  • Шуслерова сол №10 Натриум сулфурикум D6 - 200 таблетки
  • Шуслерова сол №5 Калиум фосфорикум D6 - 200 таблетки
  • Шуслерова сол №9 Натриум фосфорикум D6 - 200 таблетки
  • Подарък: Шуслерова сол №4 х80 таблетки 
 

Комбинацията за отслабване с оригиналните Шуслерови соли на Немския хомеопатичен съюз (DHU)* включва:

Шуслерова сол №10 Натриум сулфурикум D6 - подпомага цялостната детоксикация на организма, грижи се за функциите на черния дроб. Ускорява изхвърлянето на ненужните течности и стимулира отделителната система.

Шуслерова сол №5 Калиум фосфорикум D6 - стабилизира нервната система и предпазва от емоционално хранене, зарежда с енергия и добро настроение. 

Шуслерова сол №9 Натриум фосфорикум D6 - регулира алкално-киселинния баланс в организма, ускорява метаболизма и подобрява мастната обмяна. 

Препоръчитене прием: 

Препоръчителен прием: по 5 табл. от всяка сол дневно, за 2-3 месеца или до постигане на желания резултат.
Таблетките се оставят да се разтопят в устата или се разтварят в чаша вода и течността се пие бавно, на малки глътки със задържане в устата. 

  • Шуслерова сол №10 Натриум сулфурикум D6 - 5 табл. сутрин
  • Шуслерова сол №5 Калиум фосфорикум D6 - 5 табл. на обед
  • Шуслерова сол №9 Натриум фосфорикум D6 - 5 табл. вечер+ ПОДАРЪК: Шуслерова сол №4 Калиум хлоратум D6 – помага за подобряване на хормоналния баланс, който често е свързан с появата на наднормено тегло, важна минерална сол за жлезите с вътрешна секреция, подобрява циркулацията на течностите в организма – кръв, лимфа, което подпомага детоксикационните процеси.

И още: сол №4 е важна за здравето на лигавиците и е ключова при лечението на хрема, кашлица, синузит с отделяне на млечнобели, гъсти, жилави секрети и др. 


НОВО: За ускорено отслабване - комбинирай Шуслеровата програма със соли №5, №9 и №10 с ГАСТРИТОЛ  – комплекс от билки със синергично действие, което елиминира храносмилателните нарушения, причина за дисбаланс на чревната флора и натрупване на мазнини. В допълнение, засилва метаболизма, регулира нивата на кръвна захар и холестерол, и е естествен регулатор на апетита като намалява желанието за сладки храни. 

Шуслеровите соли на DHU се произвеждат по оригиналната рецепта на д-р Шуслер, с гарантирана максимална усвояемост и активност на солите. Не съдържат глутен, не могат да бъдат предозирани и не предизвикват привикване.
Гаранция за най-добро качество на лекарствата, произведени на хомеопатичен принцип, е съхранението им в тъмно стъкло с кехлибарен цвят, каквито са стъклените шишета на оригиналните Шуслерови соли на DHU.

Шуслеровите соли на Немския хомеопатичен съюз (DHU) под формата на таблетки и мехлеми са подходящи за употреба при деца и възрастни. За повече информация прочетете листовката.
*Произведени за първи път през 1873 г. от DHU.

Опаковка:

  • Шуслерова сол №10 Натриум сулфурикум D6 - 200 табл.
  • Шуслерова сол №5 Калиум фосфорикум D6 - 200 табл.
  • Шуслерова сол №9 Натриум фосфорикум D6 - 200 табл.

 

Няма отзиви
Product added to wishlist