Dr. Schuessler Шуслерови соли...

Dr. Schuessler Шуслерови соли Комбинация при АКНЕ с №1,№9 и №11 x200 таблетки+ Подарък: Шуслерова сол №12 x 80 таб.

X4289
55,50 лв.
Няма данък
  • Шуслерова сол №1 x200 таблетки
  • Шуслерова сол №9 х200 таблетки   
  • Шуслерова сол №11 х200 таблетки  

Безплатна доставка над 70 лв.

 
Шуслерова сол №1 Калциум флуоратум D12– повлиява хиперкератозата – удебеляване на повръхностния слой на кожата, което води до запушване на порите и появата на комедони.  

Шуслерова сол №9 Натриум фосфорикум D6– често акнето е резултат от свръхпроизводството и натрупването на себум. Сол №9 регулира мастната секреция и връща алкално-киселинното равновесие в организма.  

Шуслерова сол №11 Силицея D12 – прилага се успешно в лечението на закрити гнойни процеси. Подпомага съединително-тъканните клетки да изтласкат гнойта и тя или се резорбира от лимфата, или излиза навън. Повлиява хронично повишената киселинност, която се наблюдава при акне. 

Препоръчителен прием: по 3-5 табл. от всяка сол дневно, за период от 4-6 седмици, но за трайни резултати е препоръчително да се приемат поне 2 месеца. Лечебната програма може да се повтаря след кратка пауза. 
Таблетките се оставят да се разтопят в устата или се разтварят в чаша вода и течността се пие бавно, на малки глътки със задържане в устата. 

• Шуслерова сол №1 Калциум флуоратум D12– 3-5 табл. сутрин.  
• Шуслерова сол №9 Натриум фосфорикум D6– 3-5 табл. на обед.  
• Шуслерова сол №11 Силицея D12 – 3-5 табл. вечер.  

Подарък - Шуслерова сол №12 Калциум сулфурикум - прилага се при открити гнойни процеси, включително тежко акне, тъй като има способността да дренира в дълбочина и изхвърля гнойта от тялото, като е важно да има изходен отвор, през който да изтече течността. Тя е ключът към решението на проблеми като упорито акне, абсцеси, циреи и др. И още: изключително важна след прием на антибиотик поради ролята си да стимулира отделителните процеси и да елиминира ненужни вещества от организма. Така се постига пълното възстановяване след боледуване и се предотвратяват рецидиви. Важна при лечението на бронхити, тонзилити, синузити и отити. Задължителна минерална сол в борбата с целулита.


Препоръчителен прием: по 3 табл. дневно.  

Шуслеровите соли на DHU се произвеждат по оригиналната рецепта на д-р Шуслер, с гарантирана максимална усвояемост и активност на солите. Не съдържат глутен, не могат да бъдат предозирани и не предизвикват привикване.

Гаранция за най-добро качество на лекарствата, произведени на хомеопатичен принцип, е съхранението им в тъмно стъкло с кехлибарен цвят, каквито са стъклените шишета на оригиналните Шуслерови соли на DHU. 
 
Шуслеровите соли на Немския хомеопатичен съюз (DHU) под формата на таблетки и мехлеми са подходящи за употреба при деца и възрастни. За повече информация прочетете листовката. 
*Произведени за първи път през 1873 г. от DHU. 

Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!