Dr. Schuessler Шуслерови соли...

Dr. Schuessler Шуслерови соли Комбинация за отслабване (5,9,10) x200 таблетки + Подарък: Шуслеров сол ном. 7 х 80 таблетки Магнезиум Фосфорикум

60369P
Наличен
55,50 лв.
Няма данък
Комбинация за отслабване включва:
  • Шуслерова сол №5  х200 таблетки
  • Шуслерова сол №9 х200 таблетки    
  • Шуслерова сол №10  х200 таблетки
  • Подарък: Шуслерова сол №7 х80 таблетки 

Безплатна доставка над 70 лв.

 
Шуслерова сол №10 Natrium sulfuricum D6 подпомага цялостната детоксикация на организма, грижи се за функциите на черния дроб. Солта ускорява изхвърлянето на ненужните течности от организма и стимулира отделителната система.

- Шуслерова сол №5 Kalium phosphoricum D6 поддържа ума в добра кондиция и стабилизира нервната система. Помага да се предпазим от преяждане от стрес, допринася за повече енергия и добро настроение. Индикации за нуждата от тази сол са умствено, емоционално, психическо изтощение и различни състояния на умора. 

- Шуслерова сол №9 Natrium phosphoricum D6 е солта, която регулира алкално-киселинния баланс в организма. За ускоряване на метаболизма и подобряване на мастната обмяна. Страстта към сладко и мазни храни, към тестени изделия и богата на белтъчини храна са типични признаци за дефицит на сол №9. 


Начин на приемане
:
- Шуслерова сол №10 Natrium sulfuricum D6 - 5 таблетки сутрин
- Шуслерова сол №5 Kalium phosphoricum D6 - 5 таблетки на обед
- Шуслерова сол №9 Natrium phosphoricum D6 - 5 таблетки вечер

Продължителност на приема 2-3 месеца или до постигане на желания резултат.

Таблетките се оставят да се разтопят в устата или се разтварят в чаша вода и течността се пие бавно, на малки глътки със задържане в устата. 

Шуслеровите соли не могат да бъдат предозирани и не предизвикват привикване.


Опаковка:

Шуслерова сол №5 х200 таблетки
Шуслерова сол №9 х200 таблетки    
Шуслерова сол №10 х200 таблетки   
Подарък: Шуслерова сол №7 х80 таблетки 
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!