Biotrade Calmax Успокояващ лосион...

Biotrade Calmax Успокояващ лосион след ухапване от насекоми50 мл

31.05.2026
21528P
Наличен
6,95 лв.
Няма данък

Успокояващ лосион, предназначен специално за ползване при сърбеж, предизвикан от ухапвания от насекоми - комари, бълхи, мравки и други, при ужилвания от пчели и оси или при опарвания от коприва и други растения.

 

Biotrade Calmax Spray e успокояващ лосион, предназначен специално за ползване при сърбеж, предизвикан от ухапвания от насекоми - комари, бълхи, мравки и други, при ужилвания от пчели и оси или при опарвания от коприва и други растения. Лосионът мигновено и ефективно успокоява болката и сърбежа. Продуктът има изключително бързо охлаждащо и успокояващо действие. Незабавното му действие намалява дискомфорта и зачервяването на засегнатото място. Съдържащият се глицерин овлажнява кожата и спомага за бързото й възстановяване. Биотрейд Калмакс Успокояващ лосион е подходящ както за възрастни, така и за деца. След консултация с лекар може да се прилага и при някои видове шарка.Състав: 
aqua, alcohol, ethylhexyl dimethyl paba, menthol, glycerin, methenamine

Активни съставки: ментол, глицерин.

  • Menthol/ментол – успокояващо и охлаждащо действие.

  • Glycerin/глицерин – омекотява, овлажнява и повишава еластичността на кожата, предпазва я от изсушаване и повишава защитната й функция.Начин на употреба: 
Напръскайте сърбящите участъци 3-4 пъти дневно, а при нужда и по-често. Ако се налага да използвате върху лицето, нанасяйте внимателно с напоен памучен тампон.


Опаковка:
50 мл

Няма отзиви
Product added to wishlist