Аутан-Фемили-стик-50-мл

  Autan стик 50 мл

  06.05.2026
  34004
  Наличен
  9,70 лв.

  Аутан Фемили Гел предпазва ефикасно откритите части на тялото от ухапвания на комари, мухи, кърлежи и други насекоми.

   

  АУТАН Фемили Стик е репелент, който предпазва ефикасно откритите части на тялото от ухапвания на комари и други насекоми. Нанесен върху кожата, Аутан  защитава ефективно в продължение на до 4 часа.


  Начин на употреба: Нанесете равномерно върху участъците, които желаете да предпазите, като избягвате околоочния контур и областта около устните. За по-продължителна защита може да повторите нанасянето на всеки 3-4 часа.


  Съвет: Продуктът е подходящ за защита на цялото семейство, но не е подходящ за деца под 2-годишна възраст.


  Важно! Да не се прилага върху ръцете на деца. За деца продуктът да се прилага от възрастен човек. След прекъсване на контакта с насекоми измийте третираната кожа обилно с вода и сапун.


  Съвети за безопасност: - Да се пази далеч от достъп на деца - При контакт с очите те веднага да се изплакнат с вода и да се потърси медицинска помощ. - При злополука или неразположение да се потърси незабавно медицинска помощ и когато е удобно да се покаже етикета. - Да се използва само по предназначение. - Само за външна употреба. - Пазете очите и устата. - Не използвайте при наранена, раздразнена или увредена от слънчево изгаряне кожа. - 

  Не използвайте при деца под 2 години и кърмачета.

  Активно вещество: Пикаридин 10 %. Продукти, разработени за борба с определени вредители, инсектициди за борба с насекомите, се регулират от Европейския съюз посредством множество директиви и регулаторни изисквания, в това число и Регламента относно биоцидните продукти.

  Не забравяйте, че използването на биоциди трябва да става по безопасен начин, и винаги четете етикета и информацията за продукта преди употреба.

     Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!