Autan Family Care Лосион против комари и насекоми х100 мл

Autan Family Care Лосион против комари и насекоми х100 мл

31.03.2028
30963
Наличен
11,50 лв.
Няма данък

Аутан Фемили лосион  предпазва ефикасно откритите части на тялото от ухапвания на комари, мухи, кърлежи и други насекоми.

Безплатна доставка над 70 лв.

 
Лосион обогатен с екстракт от Алое Вера предпазващ от ухапвания на комари и други хапещи и кръвопиещи насекоми, който се нанася изключително лесно и удобно по кожата чрез впръскване. Autan Family Care Lotion Mosquito Repellent е репелент осигуряващ защита в продължение на 4 часа след нанасянето. Аутан Фемили Кеър Лосион отблъсква дразнещите комари и насекоми и не позволява достъпа им до откритите части на тялото. Аутан Фемили Кеър Лосион съдържа икаридин в концентрация до 10%, на който се дължи ефективността на продукта. Екстрактът от Алое Вера доставя дълготрайна хидратация на кожата и оставя приятно усещане за комфорт и свежест. Аутан Фемили Кеър Лосион може да се употребява безопасно за възрастни, деца над 2 години и на чувствителна кожа. Аутан Фемили Кеър Гел е подходящ за всекидневна употреба и е вашето идеално средство за защита по време на почивка, къмпинг, екскурзия, риболов.


Лосионът против комари е с лек приятен аромат, оставяйки усещане за комфорт и свежест. Прочетете цялата информация преди употреба. Използвайте продукта само по предназначение. Само за външна употреба. При контакт с очите, изплакнете обилно с вода и потърсете медицинска помощ. При поглъщане, злополука или неразположение да се потърси незабавно медицинска помощ и да се покаже на специалистите опаковката или етикета на продукта. Пазете очите и устата. Не използвайте върху раздразнена, възпалена, наранена или увредена кожа. Не използвайте върху увредена от слънчево изгаряне кожа. Не използвайте при деца под 2 години и кърмачета. Не нанасяйте по ръцете на деца. За деца продуктът да се прилага от възрастен човек. При дразнене преустановете употребата. Не нанасяйте директно върху лицето. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност.Състав:
Икаридин 10%Начин на употреба:
Нанесете обилно по откритите части на тялото. При нужда може да повторите отново след 4 часа. 


Опаковка:
100 мл


Производиел:
SC Johnson

Няма отзиви
Product added to wishlist