Аутан-Протекшън-плюс-спрей

  Autan Protectio plus spray 100 ml. / Аутан Протекшън плюс спрей 100 мл

  49891
  Наличен
  11,20 лв.
  Репелент, който предпазва ефикасно откритите части на тялото от ухапвания на комари, мухи, кърлежи и други насекоми
   

  Autan Protectio plus spray 100 ml. / Аутан Протекшън плюс спрей 100 мл

  АУТАН Протекшън ПЛЮС спрей предпазва ефикасно откритите части на тялото от ухапвания на комари, мухи, кърлежи и други насекоми. Нанесен върху кожата, Аутан  защитава ефективно в продължение на до 4 часа.Начин на употреба: Нанесете равномерно върху участъците, които желаете да предпазите, като избягвате околоочния контур и областта около устните.За по-продължителна защита може да повторите нанасянето на всеки 3-4 часа.Съвет: Продуктът е подходящ за защита на цялото семейство, но не е подходящ за деца под 2-годишна възраст.Важно!Да не се прилага върху ръцете на деца. За деца продуктът да се прилага от възрастен човек.След прекъсване на контакта с насекоми измийте третираната кожа обилно с вода и сапун.Съвети за безопасност:- Да се пази далеч от достъп на деца - При контакт с очите те веднага да се изплакнат с вода и да се потърси медицинска помощ. - При злополука или неразположение да се потърси незабавно медицинска помощ и когато е удобно да се покаже етикета. - Да се използва само по предназначение. - Само за външна употреба. - Пазете очите и устата. - Не използвайте при наранена, раздразнена или увредена от слънчево изгаряне кожа. - Не използвайте при деца под 2 години и кърмачета.Активно вещество: Пикаридин 10 %.Продукти, разработени за борба с определени вредители, инсектициди за борба с насекомите, се регулират от Европейския съюз посредством множество директиви и регулаторни изисквания, в това число и Регламента относно биоцидните продукти.
  Не забравяйте, че използването на биоциди трябва да става по безопасен начин, и винаги четете етикета и информацията за продукта преди употреба.Производител:S. C. Johnson & Son, Inc
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!