• Акция
  • -14,53%
Jamieson Пробиотик 1 милиард живи...

Jamieson Пробиотик 1 милиард живи полезни бактерии х25 капсули

X3010
Наличен
17,14 лв. 20,05 лв. -14,53%
Няма данък
Остават

Хранителна добавка за цялото семейство, която спомага за правилното смилане на храната, възстановява лигавицата на червата и спомага за подсилване на имунната система.

 
Jamieson Пробиотик 1 милиард живи полезни бактерии е хранителна добавка, съдържаща 1 милиард живи полезни бактерии само в 1 капсула. Пробиотикър на Джеймисън подпомага храносмилането и има благоприятно действие върху имунитета и стомашно-чревния тракт. Пробиотиците са полезни бактерии, които повлияват благоприятно на стомашно-чревния тракт. Препоръчва се приемането на пробиотици при употреба на антибиотици, които освен вредните, унищожават и голяма част от „добрите“ и важни за организма бактерии. В нормално състояние в стомашно-чревния тракт на човека живеят в големи количества колонии от полезни бактерии. 


Състав:

Съдържаниев 1 растителна капсула
Пробиотичен комплекс 1 милиард CFU: 
Lactobacillus rhamnosus (UALr-18)1.8 mg (0.2 x 109 CFU)
Bifidobacterium animalis subsp. lactis (UABla-12)1.2 mg (0.25 x 109 CFU)
Lactobacillus plantarum (UALp-05)2.4 mg (0.3 x 109 CFU)
Bifidobacterium bifidum (UABb-10)1.2 mg (0.5 x 109 CFU)
Lactobacillus acidophilus (DDS®-1)2.4 mg (0.2 x 109 CFU)

Съдържа още:
 емулгатори (целулоза, водоразтворима целулоза), антислепващ агент (растителен магнезиев стеарат), пълнител (силициев диоксид) , оцветител (титаниев диоксид).Начин на употреба:
За възрастни, юноши и деца над 6 години: 1 капсула дневно по време на хранене. 
Деца между 3 и 5 години (под родителски контрол): Използвайте всеки ден като смесвате съдържанието на 1 капсула директно с храна, кисело мляко и др. и разбърквате до разтваряне на продукта. 
Не добавяйте към топли или горещи храни и напитки. Да се приема поне 2-3 часа преди или след прием на антибиотици.


Опаковка:
25 капсули


Производител: 
Jamieson Laboratories, Канада
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!