Durex Mutual Pleasure презервативи...

Durex Mutual Pleasure презервативи х16 броя

30.04.2042
61334
21,60 лв.
Няма данък
Кондоми с релефни ивици и точки за максимално удоволствие.

 

Durex Mutual Pleasure Condoms са висококачествени презервативи, които са създадени за едновременен климакс и осигуряват ефективна защита и същевременно максимално удоволствие и чувственост както за него, така и за нея. Притежават уникална комбинация от релефни ивици и точки, лубрикирани са с Performa с 5% бензокаин, който ускорява нейния оргазъм и забавя неговия. Също така притежават анатомична форма Easy On с резервоар, която поддържа комфорта и предизвиква в пъти по-силни и чувствени изживявания. Изработени са от естествен латекс и са изключително деликатни към кожата. Благодарение на страхотните презервативи Mutual Pleasure от Durex ще се радвате на гарантирана сигурност и максимално усещане и интимност.Характеристика:

> комбинация от релефни ивици и точки за нея

> лубрикант с 5% бензокаин, който има задържащ ефект за него

> изработени от естествен латекс с резервоар;

> ширина на отвора на презерватива - 56 mm

> обиколка на презерватива - 120 mm

> дължина на презерватива - 210 mm


Начин на употреба :

Използват се за еднократна употреба. Отворете фолиото откъм назъбената страна и извадете презерватива внимателно, след което го сложете.


Опаковка:

16бр

Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!