ПРЕЗЕРВАТИВИ ДУРЕКС ЛОВ 4 БР

Durex Love Презервативи х4 броя

31.10.2027
32105
Наличен
5,40 лв.
Няма данък

Durex Love осигуряват по-добро прилягане и усещане по време на любовния акт.

Безплатна доставка над 70 лв.

 

DUREX Love - 4 презерватива с нежен лубрикант за по-лесно поставяне. Прозрачни, завършващи с резервоар, презервативи от естествен латекс с неспермициден лубрикант. Номинална ширина: 56 мм. Durex Love осигуряват по-добро прилягане и усещане по време на любовния акт.

Внимание: Този продукт съдържа естествен латекс, който може да причини алергични реакции. Посъветвайте се с лекар преди употреба. Консултирайте се с лекар или фармацевт относно съвместимостта на продукта с лекарствата, които вземате. Не използвайте лубриканти на маслена основа. В случай , че е необходим лубрикант, уверете се, че е съвместим с презервативи от латекс. Никога не използвайте един и същ презерватив повече от веднъж. Невагиналното използване на презерватива може да увеличи риска от тяхното изхлузване или повреждане. Никой контрацептивен метод не може да осигури 100 % защита срещу бременност, HIV или полово предавани зарази. Дерматологично тествани.

Начин на съхранение: Да се съхранява на сухо и прохладно място, далече от пряка слънчева светлина. 

Опаковка:
4 броя


Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!