• Акция
  • -20%
Medel Mebby Nose Clean Електрически...

Medel Mebby Nose Clean Електрически назален аспиратор 95195

63770_B
59,60 лв. 74,50 лв. -20%
Няма данък
Остават

Медел Меби електрическият назален аспиратор е полезен за деликатно и ефективно премахване на прекомерния секрет от бебешкото носле.

 

Mebby NOSE CLEAN електрическият назален аспиратор е полезен за деликатно и ефективно премахване на прекомерния секрет от бебешкото носле. Аспираторът е оборудван с мек, силиконов накрайник, който може да се мие, за максимална хигиена и безопасност. Mebby Nose Clean е компактен и лесен за употреба, с вътрешен филтър за повишена безопасност и надеждност. Работи посредством акумулаторни батерии, с тих компресор е и с възможността за избор между 12 мелодии, с които да забавляват бебето, докато почиствате нослето му. Аспираторът също така е с подлежащ на пълно измиване контейнер за събиране на секрета. С 3-години гаранция. Медицинско изделие клас I.

Характеристики:

Модел № MEDEL NOSE CLEAN
Ефективно вакуумно налягане ≥ 300mmHg (39.99 kPa)
Ниво на звука ≤ 75 dB
Двигател 3V/DC
Работна температура и влажност 16°C ~35°C (60.8°F ~95°F) с относителна влажност до 85% (без кондензация)
Температура и влажност при съхранение и транспорт -25°C ~+55°C (-13°F ~+131°F) с относителна влажност до 85% (без кондензация)

Начин на употреба:
Следвайте инструкциите на опаковката.


Гаранция: 5 години


Производител: Medel, Германия.

Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!