ABO Linoprost За здрава простата x60...

ABO Linoprost За здрава простата x60 таблетки

31.08.2025
63326
38,00 лв.
Няма данък

Линопрост е иновативна хранителна добавка, която е специално създадена за мъжкото здраве подходяща за прием от  мъже, страдащи от доброкачествено уголемяване на простатата.

Безплатна доставка над 70 лв.

 
Linoprost е иновативна хранителна добавка, която е специално създадена за мъжкото здраве. Изключително подходяща за прием от  мъже, страдащи от доброкачествено уголемяване на простатата (доброкачествена простатна хиперплазия - ДПХ). Linoprost съдържа четири биологично-активни вещества - екстракт от  Сау Палмето, Коприва, Ликопен и Африканският пигеум, които допринасят за укрепване и възстановяване дейността на простатната жлеза.  Тези биологично активни вещества са  от първа степен на доказана клинична ефективност, включени в последните препоръки за лечение на ДПХ от Европейската асоциация по уролoгия.
 
Linoprost се препоръчва при:
 • Доброкачествено уголемяване на простатата;
 • Затруднено уриниране, намалена сила на струята и  напрежение в тазовото дъно;
 • Намалена сексуална функция поради възпаление на жлезата;
 
Изключителният ефект от приема на Linoprost се дължи на комбинацията от Сау Палмето, Коприва, Ликопен и Африканският пигеум.
 • Комбинираното действие на Сау Палмето и Африкански пигеум води до потискане растежа на простатата, като блокира секрецията на вещества, предизвикващи възпаление и възстановява нарушения хормонален баланс.
 • Комбинацията от Сау Палмето и Коприва води до улесняване на  уринирането, увеличаване силата на струята и намаляване на напрежението в тазовото дъно, като се отпуска гладката мускулатура на простатата.
 • Африканският пигеум облекчава усещането за тежест в тазовото дъно, като намалява отока на простатата и запазва нормалната сексуална функция на мъжа.
 • Ликопенът оказва мощно антиоксидантно действие в жлезата, като неутрализира свободните радикали и поддържа нейното оптимално здраве, предпазва от развитие на простатен рак, намалява нивата на простатно-специфичен антиген (PSA).
 
Има натурален състав, който повлиява процесите на възпаление на простатата и хормонален дисбаланс и благоприятства за подобряване състоянието на жлезата. Съставките му са титрувани растителни екстракти, което означава че активното вещество в тях е стандартизирано и точно определено. Този факт сам по себе си говори за високото качество на продукта. Екстрактите от Сау палмето, Коприва, Пигеум и Ликопен действат синергитично и осигуряват изключителната ефективност на Линопрост като продукт подходящ за превенция и продължителен прием.Няма странични ефекти. Може да се приема в комбинация с други продукти, след консултация с лекуващия лекар.Състав: 

 • Сау палмето (Serenoa serrulata, Hook. F.) плод сух екстракт титр.  до 45%  мастни киселини,
 • Коприва (Urtica dioica L.) корен сух екстракт титр.до  0.8% бета-ситостерол,
 • Пигеум (Pygeum africanum Hook. F.) кора  сух екстракт,
 • Домат (Solanum Lycopersicum L.) плод сух екстракт титр. до 10%  ликопен, антислепващи  агенти: магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид; пълнители: целулоза, дикалциев фосфат, кроскармелоза натрий, хидроксипропил метилцелулоза.


Начин на употреба:

Приемайте по 1 таблетка дневно.
Консултирайте се с вашия лекар преди употреба. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Опаковка:
60  таблетки

Производител: ABO Pharma
Няма отзиви
Product added to wishlist