Дио-Ренал Подкрепя функцията на...

Дио-Ренал Подкрепя функцията на отделителната система 500 мг х 30 капсули

31.01.2023
42502
Наличен
10,50 лв.
Няма данък

С доказан благоприятен ефект върху отделителната система, като по напълно естествен път оказват пряк ефект върху бъбреците и стимулират отделянето на вода – идеалното диуретично средство.

 
Дио-ренал е традиционна българска хранителна добавка с растителен произход, която съдържа стандартизиран сух екстракт от листа на бреза с доказано и фиксирано количество на активната съставка, съгласно изискванията на европейското законодателство, което доказва нейното високо качество, безопасност и ефикасност. Специфично действие върху отделителната система на Дио-ренал е установено въз основа на неговата дългогодишна употреба. Листата от бреза са с доказан благоприятен ефект върху отделителната система, като по напълно естествен път оказват пряк ефект върху бъбреците и стимулират отделянето на вода – идеалното диуретично средство. Въпреки че допринасят за повишеното отделяне на вода от организма, листата от бреза не оказват дразнещо действие върху бъбреците, запазват равновесието на витамините и минералите, и така тялото Ви не губи тези ценни вещества, а ги съхранява.


Състав:

Активно вещество: 500 mg стандартизиран сух екстракт от листа на бреза (Betulae folii extractum siccum), еквивалентни на 12 mg до 20 mg флавоноиди, определени като хиперозид.
Помощни вещества: пълнители Е341, антислепващи агенти Е551 и Е 553в.


Начин на употреба:
Деца над 12 години: 3 пъти по 1 капсула преди хранене.Опаковка:
30 капсулиПроизводител: 
Химакс Фарма ЕООД, България.

Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!