PIC ТЕРМОМЕТЪР VEDO ECO PLUS

  Пик термометър ведо еко плюс / Pic thermometer vedo eco plus

  42143
  Наличен
  14,00 лв.
  Течността, използвана в PIC Tермометър vedo eco plus за отчитане на температурата е смес от галий, индий, калаена смес, които са абсолютно нетоксични и безопасни за околната среда.
   

  Пик термометър ведо еко плюс / Pic thermometer vedo eco plus

  Течността, използвана в PIC  Tермометър vedo eco plus за отчитане на температурата е смес от галий, индий, калаена смес, които са абсолютно нетоксични и безопасни за околната среда. Безживачните, галиеви, стъклени термометри са аналогови термометри и служат за измерване на телесната температура.Предупреждения:PIC Tермометър vedo eco plus  термометърът трябва да се съхранява при температура не по-ниска от -15 градуса и не по-висока от +45 градуса, на сухо място, далеч от топлина и пряка слънчева светлина. След употреба почистете и дезинфекцирайте термометъра с подходящ дезинфектант. Не дезинфекцирайте чрез топлина. Съхранявайте на място недостъпно за деца. Не оставяйте децата без надзор, когат оизмервате температурата им. Термометърът може да измерва телесна температура в диапазон 35,5 - 42 градуса, с точност -0,15/+0,1 градуса.Приложение: Преди да започнете измерването с PIC Tермометър vedo eco plus , проверете дали течността е под първата номерирана черта. Използвайте термометъра в съответствие с мястото, върху което ще бъде направено измерването  /аксиларно /под мишницата/, ректално /в ректума/ или орално /в устата/. След около 4 минути измерването ще завърши и стойността може да бъде отчетена. След края на измерването течността трябва да бъде върната под първата номерирана черта на скалата. Поради ниското относително тегло на течността, за да може тя да бъде върната в началото, термометърът трябва да се разтърси няколко пъти чрез рязко движение на китката. Термометърът е изработен от хигиенично и херметически затворено стъкло и може да бъде дезинфекциран неограничен брой пъти.Начин на употреба: Извадете термометъра от опаковката.Аксиларно измерване: Поставете термометъра под мишницата. Сондата трябва да е в контакт с кожата и да се намира в центъра на областта под мишницата. Дръжте ръката близо до гръдния кош, без да притискате прекалено силно.Орално измерване: Поставете върха на термометъра в долната част на устата, под езика.Ректално измерване: Поставете върха на термометъра на не повече от 0,5 см в ануса. За да измерите телесната температура на бебе, сложете го да легне върху равна повърхност, повдигнете крачетатата на около 90 градуса, като придържате глезените. Поставете сондата много внимателно.Производител: PIC, Италия
  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!