ИНХАЛАТОР PIC МИСТЪР ХИПО

Inhaler Pic Mr Hippo / Инхалатор Pic Мистър Хипо

51309
Изчерпано
135,00 лв.
Няма данък
Инхалатора Мистър Хипо е медицинско изделие клас IIa, което превръща течните лекарствени форми в аерозол, който се прилага директно в дихателната система.
Изчерпана наличност

Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
Електронна поща:
 

ДЕТСКИ ИНХАЛАТОР MR HIPPO Инхалатора Мистър Хипо, апарат за аерозолна терапия, проектиран и изработен по най-съвременна технология. За по-лесна употреба, моля следвайте инструкциите за подготовка и приложение. Преди да продължим Ви препоръчваме да прочетете инструкциите за употреба, за да се уверите, че напълно сте разбрали как работи апаратът. Инхалатора Мистър Хипо е медицинско изделие клас IIa, което превръща течните лекарствени форми в аерозол, който се прилага директно в дихателната система. Благодарение на небулизаторната чашка Сайдстрийм, медикаментите проникват по-лесно в дихателната система, поради оптималния размер на аерозолните частици. Небулизаторната чашка Сайдстрийм увеличава значително потока на частиците, и намалявайки времето за терапия, повишава нейната ефикасност. Уредът е специално разработен с цел да предложи по-лесна, по-ефективна и нетравмираща аерозолна терапия, като същевременно се гарантират всички стандарти за качество и безопасност, характерни за продуктите на Пик Солюшънс. Забележка: Този инхалатор трябва да бъде сглобен, поддържан и използван от възрастен. Не оставяйте децата без надзор по време на терапията. Апаратът съдържа малки частици, които биха могли да бъдат погълнати. След приключване на терапията, съхранявайте на безопасно място. Мистър Хипо е създаден така, че съдържа всички аксесоари за най-подходащия вид лечение: небулизаторна чашка, мундщук, разклонение за нос и маска (за деца и възрастни). Мистър Хипо е надежден и лесен за употреба и не е необходима по-специална поддръжка. Преди употреба, Ви препоръчваме да прочетете инструкциите за употреба, за да се уверите, че сте разбрали правилно как работи апаратът.

Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!