Elgydium Kids Гелообразна паста за...
Elgydium Kids Гелообразна паста за...

Elgydium Kids Гелообразна паста за зъби за защита от кариес за деца от 3-6 години, с вкус на горски плодове х50 мл

31.10.2024
62796
6,50 лв.
Няма данък
Гелообразна паста за зъби за защита от кариес на 3-6 години, с вкус на горски плодове.
 
Елгидиум кидс е подходяща грижа за всеки ден, която подсилва емайла, укрепва венците и защитава от появата на кариес. Тя съдържа комбинация от две съставки: Siliglycol, която намалява зъбната плака и Fluorinol® - патентована съставка на лаборатория Pierre Fabre, която спомага за реминерализация на емейла и повишава неговата устойчивост. Пастата е слабо абразивна с гелообразна консистенция и приятен аромат на горскси плодове.


Състав:
Активни съставки: 
  • Fluorinol® (nicomethanol hydrofluoride, 500 ppm флуорни йони, патент на лаборатории Pierre Fabre): свързва се здраво към повърхността на емайла като я реминерализира, подсилва и защитава зъбите.
  • Siliglycol (PEG-12 dimethicone)


Начин на употреба:
Препоръчва се зъбите да се почистват 2 - 3 пъти дневно, след хранене с подходяща четка за зъби. Деца до 6-годишна възраст, включително: Използвайте количество колкото грахово зърно и мийте зъбите си под надзора на възрастен, за възможно най-малко поглъщане на продукта.Опаковка:
50 мл


Производител:
 Pierre Fabre Medicament, Франция
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!