Vitagold Виногин За памет,...

Vitagold Виногин За памет, концентрация и кръвооросяване х60 + 20 капсули

31.10.2025
54550
Наличен
29,70 лв.
Няма данък
Витаголд Виногин спомага за нормалното функциониране на нервната, сърдечно-съдовата система и кръвообращението.

Безплатна доставка над 70 лв.

 
Vitagold Vinogin e хранителна добавка, мощен комплекс от натурални съставки в подкрепа на нервната, сърдечно-съдовата и мускулната система. Виногин подобрява паметта, мисловната дейност и концентрацията. Благоприятства при шум в ушите и подобрява състоянията на световъртеж и стрес. Намалява усещането за студени ръце и крака като подобрява микроциркулацията и кръвооросяването. Стабилизира кръвоносните съдове и действа благоприятно при тежки и уморени крака. Виногин на Витаголд е комбинация от доказани съставки в грижата за кръвоносните съдове и мозъка.
  • Гинко билоба - има мощно антиоксидантно действие. Допринася за разширяването на най-малките кръвоносни съдове и подпомага циркулацията на кръвта. Подобрява притока на кислород до мозъчните клетки. Влияе благоприятно върху паметта и функционирането на кръвоносната система. 
  • Екстракт от гроздови семена - стабилизира стените на кръвоносните съдове и доприняся за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система. Мощен антиоксидант. 
  • Селен - силен антиоксидант. Подпомага нормалното функциониране на мозъка и нервните клетки. Поддържа имунитета и устойчивостта на организма към заболявания.
  • Магнезий - допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и подсигурява енергийния баланс в клетките. Намалява стреса и умственото напрежение, спомага за нормалното функциониране на нервната система.


Състав:
Съдържание:
За 1 капсула (дневната доза)
Магнезий 144 mg 
Гинко билоба  100 mg
Екстракт от гроздови семена  55 mg 
Селен  55 mg 


Начин на употреба:
По 1 капсула на ден, след хранене.Опаковка:
60 + 20 капсули


Произведено за:
"Вита голд" ООД, България.
Няма отзиви
Product added to wishlist