Турмирин БиоСлим Куркума + БиоПерин...

Турмирин БиоСлим Куркума + БиоПерин за отслабване х60 веган капсули

30.09.2024
58543
Наличен
35,60 лв.
Няма данък
Turmirin Bioslim е хранителна добавка, която допринася за засилване на метаболизма и термогенезата. Предотвратява натрупването на мазнини, като улеснява тяхното разграждане.
 

Turmirin BioSlim представлява специална хранителна добавака, съдъжаща куркума и стандартизиран екстракт от зърна на черен пипер - BioPerine®, която допринася за засилване на метаболизма и термогенезата, за предотвратяване на натрупването на мазнини, като улеснява тяхното разграждане. Куркумата, която е главната съставка на Турмирин БиоСлим, стимулира изгарянето на мазнини и забързва метаболизма, като по този начин подпомага отслабването. Продукта стимулира процеса на здравословно усвояване на храната, оказвайки положително действие върху естественото храносмилане и усвояване на хранителни вещества. Турмирин БиоСлим подпомага отделянето на храносмилателни сокове, допринася за здравето и нормалната функция на червата, жлъчката и черния дроб. BioPerine® е клинично проучвана и патентована съставка, която освобождава много добре усвоим от организма пиперин. BioPerine® допринася за термогенезата - процес, който способства горенето на мазнини и подобрява усвояването на храната. Комбиниран с куркума, спомага за нейното максимално усвояване и висока бионаличност в организма. Турмирин БиоСлим е подходяща и за вегани и вегетрианци.Състав:
Куркума на прах - 500 mg.
БиоПерин® - стандартизиран екстракт от зърна на черен пипер – 5 mg.


Начин на употреба:
При възрастни - 2 капсули дневно, за предпочитане по време на хранене. Максимално допустима доза е до 4 капсули дневно.


Опаковка:
60 веган капсули


Производител: NaturProdukt

Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!