BioDent Масажен гел за венци с...

BioDent Масажен гел за венци с прополис х20 грама

31.12.2026
4800
Наличен
7,90 лв.
Няма данък

Биодент гел за венци с Прополис е незаменимо средство при възпалени и кървящи венци. Намалява повишената чувствителност на зъбите. Облекчава симптомите на гингивит и пародонтоза.

Безплатна доставка над 70 лв.

 
Биодент - гел за венци с прополис е предназначен за хигиена и защита на венците и устната кухина от бактериални инфекции и възпаления. Намалява отока и спира кървенето на венците. Потиска усещането за болка и повишена чувствителност на зъбите. Действа противовъзпалително при наранена лигавица, афти, херпес. Препоръчва се при комплексно лечение на гингивити, стоматити, пародонтити, пародонтоза. Биодент гел за венци с прополис не съдържа консерванти, оцветители, синтетични аромати и флуор. Съдържа стандартизиран спрямо биофлавоноиди екстракт от Прополис, който спира развитието на бактериите, атакува различни вируси и някои видове гъбички, укрепва имунната система. Действа като локален анестетик и природен антибиотик със силен противовъзпалителен ефект.


Състав:

Aqua, Glycerin, PEG-8, Silica, Propolis Cera Ext., Carboxymethylcellulosae, Pepermint Oil, Citric Acid, Sodium Saccharin.


Начин на употреба:

След измиване на зъбите венците се масажират с около 2 см от гела с мека четка или върха на пръста 2-3 пъти дневно. Устата не се изплаква. Да не се ползва при повишена чувствителност към пчелни продукти и при деца до 4 години.


Опаковка:

20 грама


Производител: 
ФАРМАДЕНТ БИО ООД, България

Няма отзиви
Product added to wishlist