Apa Care Антибактериален балсам за...

Apa Care Антибактериален балсам за уста с течен зъбен емайл х200 мл

51482
Изчерпано
21,20 лв.
Няма данък

Apa Care Liquid Антибактериален балсам за уста с течен зъбен емайл изравнява повърхността на зъбите и трайно намалява бактериите в устната кухина, които причиняват кариес и пародонтоза.

Изчерпана наличност

Безплатна доставка над 70 лв.

Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
Електронна поща:
 
Апа Кеър Ликуид е антибактериален балсам за зъбите и устната кухина с медицински хидроксилапатит /тече зъбен емайл/. Образува защитен слой от течен емайл, който можете да усетите с езика си и който затваря и изглажда шуплите и неравностите по зъбите. Прави повърхността им блестяща и гладка. Течният емайл трайно намалява бактериите, които причиняват кариес и пародонтоза. Чувствителността на зъбите, както и бактериите в устната кухина намаляват значително и за продължително време. Балсамът за уста има приятен свеж вкус. Подходящ е за възрастни и деца над 3 години.


Състав: 

AQUA, XYLITOL, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, HYDROXYAPATITE, SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, AROMA, XANTHAN GUM, THYMOL, SODIUM SACCHARIN, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, Cl 77891.


Начин на употреба: 

Устата се изплаква 2 пъти дневно след хранене, старателно в продължение най-малко на 30 секунди, с 1 дозираща чашка (5 мл). Балсамът се изплюва, не се поглъща. Устата не се изплаква с вода след това. 


Опаковка: 

200 мл


Производител: Cumdente GmbH, Германия.
Няма отзиви
Product added to wishlist