iWhite Instant Гел-шини за незабавно...

iWhite Instant Гел-шини за незабавно избелване на зъбите х10 броя

30.06.2026
53134
Наличен
41,30 лв.
Няма данък
Комплект за моментално избелване и отстраняване на петната от зъбите в домашни условия. 

Безплатна доставка над 70 лв.

 
Гел-шините на IWhite Instant са предназначени за избелване на зъбите, когато има промяна в техния цвят, поради натрупване на плака, тютюнопушене (натрупване назъбен камък), употреба на някои храни и напитки, оцветяващи зъбите (напр. червено вино, кафе и др.) или при промяна в цвета на емайла на зъбите, поради промяна в минералния им състав, напр. в резултат на механични техники за обезцветяване. Продуктът е лесен за употреба в домашни условия и безопасен за зъбите. Film-crystallized Calcium technology е технологията, която осигурява моментален естествен избелващ ефект и прави зъбите до 8 нюанса по-бели. Системата е източник на високо разтворим калций, който заздравява зъбите. Гел-шините могат да се използва винаги, когато смятате че е необходимо, а за още по-смайващ резултат използвайте 5 последователни дни. Хигиенично опакованите гел-шини са в един универсален размер, подходящ за всички и са предварително напълнени с активен избелващ гел.


Състав:

Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Sorbitol, Chondrus Crispus Powder, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phthalimido-peroxy-caproic Acid, Citric Acid, Aroma, MethylParaben, Acrylates/Acrylamide Copolymer, Paraffinum Liquidum, Xylitol, CalciumLactate, CAlcium Gluconate, BHT, Potassium Acesulfame.


Начин на употреба:
  • Внимателно измийте зъбите, преди да приложите продукта.
  • Измийте и подсушете ръцете си.
  • Вземете предварително напълнените гел-шини от запечатания блистер и моментално ги поставете в устата си така, че гелът да попадне в контакт със зъбите. Горните и долните зъби се избелват едновременно
  • Внимателно затворете устни върху гел-шините, а след това затворете устата си. Твърде силното притискане на зъбите може да доведе до изтичане на гела от шината.
  • След 20 минути извадете гел-шините и веднага ги изхвърлете. Нежно изплакнете с вода остатъците от гела от зъбите и венците.


Опаковка:

10 броя
Няма отзиви
Product added to wishlist