ДЖЕН ТИЙЛ 10МЛ

Gen Teal eye drops 10 ml. / Джен Тийл колир 10 мл.

6725
Изчерпано
9,90 лв.
Няма данък
GEN TEAL капки за очи е успокояващ и овлажняващ офталмологичен разтвор при усещане за сухота, умора или дискомфорт в очите, причинени от дразнители от околната среда или очна хирургична намеса.
Изчерпана наличност

Безплатна доставка над 70 лв.

Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
Електронна поща:
 
ДЖЕН ТИЙЛ колир 10 мл. /GEN TEAL eye drops 10 ml. 1.  Предназначение GEN TEAL капки за очи е успокояващ и овлажняващ офталмологичен разтвор при усещане за сухота, умора или дискомфорт в очите, причинени от дразнители от околната среда или очна хирургична намеса. GEN TEAL капки може да се използва с всички видове контактни лещи. 2. Описание GEN TEAL капки е стерилен, леко хипотоничен воден разтвор, чиято формула съдържа 0.3% хипромелоза. GEN TEAL капки съдържа консервантната система GenAqua (натриев перборат и форсфорна киселина Dequest 2060S), която отделя в ниски концентрации водороден пероксид като ефективен антибактериален агент. При контакт с повърхността на окото, водородният пероксид се разгражда до вода и кислород в рамките на една минута.ДЖЕН Приготвен чрез асептични техники. 3. Указания за употреба Измийте ръцете си преди употреба. Поставете   една или две капки в конюнктивалния сак на всяко око (избягвайте допир на гутатора с окото) и премигнете няколко пъти. 4. Противопоказания (кога не трябва да се използва) Не използвайте този продукт, ако сте алергични към някоя от съставките. 5. Предупреждения Проверете дали капачката на гутатора е машинно запечатана преди употреба. Ако е счупена или повредена - не използвайте продукта. Унищожете  всяко остатъчно  количество от капките,  12 седмици след първоначалното отваряне на флакона. Не използвайте продукта след изтичане на срока на годност. Ако е необходимо да поставите в окото повече от едно лекарство, трябва да осигурите интервал от поне 5 минути между приложението на различните продукти.GEN TEAL трябва да се приложи последен. Затворете флакона след употреба. Да се съхранява при температура от 8°С до 25°С Не допирайте върха на гутатора до никакво повърхности, в това число и очите, тъй като това може да предизвика микробно замърсяване на продукта. Всеки флакон трябва да се използва само от един човек, за да се избегне микробно замърсяване. 6. Предупреждения Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Ако започнете да изпитвате постоянен дискомфорт или дразнене, преустановете употребата на продукта и се консултирайте с Вашия очен лекар. 7. Нежелани реакции GEN TEAL капки се понасят добре. Докладвано е преходно замъгляване на зрението непосредствено след накапване. Има редки съобщения за парене или щипене, алергична реакция и зачервени очи след накапване в окото. Ако забележите някой от тези симптоми, се препоръчва да прекратите употребата на продукта и да се консултирате с Вашия очен лекар. Изхвърлете с нормалните отпадъци, съгласно месното законодателство. 8. Опаковка - флакон с гутатор от 10 мл. 9. Срок на годност Неотворен флакон:   24 месеца, при температура от 8°С до 25°С След отваряне:           12 седмици при температура от 8°С до 25°С 10. Списък на помощните вещества Натриев перборат тетрахидрат, натриев хлорид, борна киселина, калиев хлорид, фосфорна киселина Dequest 2060S, солна киселина Производител: "Laboratories THEA", Франция
Няма отзиви
Product added to wishlist

Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!