АБОВИЖЪН ВИТАМ. ЗА ОЧИ АБОФАРМА Х 15

  ABOVision За добро зрение х15 капсули

  42751
  Изчерпано
  9,10 лв.

  Хранителна добавка, която съдържа формула обогатена с лутеин, зеаксантин, черна боровинка, цинк, Витамин Е и Витамин С.  Допринасящ за поддържането на нормалното зрение, а също за защита на клетките от оксидативен стрес.

  Изчерпана наличност

  Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
  Електронна поща:
   

  AboPharma AboVision е хранителна добавка, която съдържа формула обогатена с лутеин, зеаксантин, черна боровинка, цинк, Витамин Е и Витамин С. 

  АбоФарма АбоВижън e комбинация от естествени антиоксиданти - черна боровинка, лутеин, зеаксантин, Вит.С и Вит.Е, към които е добавен важният минерал Цинк, допринасящ за поддържането на нормалното зрение, а също за защита на клетките от оксидативен стрес. 

  Лутеинът и Зеаксантинът са антиоксиданти, принадлежащи към семейството на каротеноидите, регулиращи комуникацията между клетките. Те укрепват липидната мембрана на клетките и така предпазват от токсични пероксидазни реакции. Това са двата естествени каротиноида, съдържащи се в ретината и са необходими за оптималното функциониране на зрителния нерв и укрепването на капилярите. 

  Поради много високото си съдържание на антоцианин, черната боровинка допринася за избягване на макуларната дегенерация на ретината, подобрява зрителната острота и осигурява по-бърза акомодация  към светлината и тъмнината. 

  ABOVision има благоприятен ефект за зрението срещу вредните свободни радикали, отделящи се от цигарен дим и прием на лекарства, замърсен въздух, UV лъчи и др. Подходящ е за хора на интензивна работа с компютър и на изкуствено осветление.   Състав: 

  Съставкив 1 капсула
  Лутеин (Extr.Tagetes erecta L.20%) 34 mg
  Зеаксантин (Extr.Tagetes erecta 4%)6.8 mg
  екстракт от черна боровинка (25%) (Extr.Vaccinium myrtillus, 25% antho-cianidines)50 mg
   Вит.Е (D-алфа токоферол)36 mg α-TE (ПДП* - 300%)
  Цинк ( Цинков сулфат )  15 mg (ПДП* - 150%)
  Вит.С ( L-аскорбинова киселина )30 mg (ПДП* - 38%)


  Помощни вещества: соев лецитин и хидрегенирано соево масло


  Начин на употреба:

  Приемайте по 1 капсула дневно след храна в продължение на не по-малко от 3 месеца без прекъсване.

  За осигуряване грижата на Вашите очи, приемайте ABO Vision поне веднъж годишно в продължение на 2-3 месеца по 1 капсула дневно.  Опаковка:
  15 капсули 
  Производител: ABO Pharma

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!