Артелак Ребаланс Капки за очи х10 мл

Артелак Ребаланс Капки за очи х10 мл

31.03.2025
52184_TN
Наличен
17,10 лв.
Няма данък
Artelac Rebalance Kапки за очи са капки, предназначени за лубрициране на очите и овлажняване на контактните лещи.
 

Artelac Rebalance Eye Drops съдържа основни компоненти, които физиологично се намират в окото и сълзите, включително натриев хиалуронат - ефикасен овлажнител, който свързва вода, хранителни вещества и пречистващи йони (като например калий, магнезий, натрий и калций) към очната повърхност за постигане на максимална хидратация и облекчаване. Артелак Ребаланс съдържа и витамин B12 (цианкобаламин), известен антиоксидант, спомагащ за осигуряване на допълнителна защита на очната повърхност. Витамин B12 също така придава на Артелак Ребаланс розов цвят, който бързо се разнася при премигване. Той не оцветява дрехи или контактни лещи. Артелак Ребаланс е разработен с две вещества (натриев хиалуронат и PEG 8000) за удължаване продължителността на облекчението. Артелак Ребаланс е хипотоничен и успокоява окото, като помага за възстановяване на физиологичния осмотичен баланс на слъзния филм и очната повърхност. Артелак Ребаланс съдържа иновативен консервант (наречен Oxyd), който при контакт с очната повърхност бързо се превръща в естествени съставки на сълзите (кислород, вода и соли). Следователно Артелак Ребаланс е без консерванти на повърхността на окото. Артелак Ребаланс е лесен за употреба, има добра поносимост и е безопасен.Състав:
0,15% хиалуронова киселина (натриев хиалуронат), 0,5% полиетиленгликол 8000 (PEG 8000), калиев хлорид, калциев хлорид, магнезиев хлорид, натриев хлорид, витамин B12, стерилна вода, борна киселина и Oxyd (щадящ консервант, който при контакт с очната повърхност се превръща във вода, кислород и соли)


Начин на употреба:
Накапвайте по 1 капка в засегнатото око/очи от 3 до 5 пъти на ден, при необходимост и по-често. Без ограничения в продължителността на ползването.Опаковка:
10 млПроизводител:
Bausch+Lomb

Няма отзиви
Product added to wishlist