DHU

  Рус Токсикодендрон D30 / Rhus toxicodendron D30

  53283
  Изчерпано
  9,50 лв.
  Използва при болки в гърба, схващане на мускулите, лумбаго, болки при ишиас, херния на междупрешленните дискове херпес, натъртвания, навяхвания, разтегляния, скъсани сухожилия, спортни травми.
  Изчерпана наличност

  Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
  Електронна поща:
   

  Рус Токсикодендрон D30 / Rhus toxicodendron D30

  Рус токсикодендрон (Rhus toxicodendron) Отровен бръшлян

  Изходен материал:

  Свежи клони на растението малко преди листата да се разтворят.

  Области на приложение:

  болкови състояния, възпаления на очите, стомашно-чревния тракт, двигателния апарат и кожата.

  Основни симптоми

  : силна двигателна възбуда, неспокойствие, ревматични оплаквания и болки в мускулите, сухожилията и ставите, болки при ишиас, също и като следствие от пренапрежение и измокряне, усилване на болките при започване на движение, кожен обрив с образуване на мехурчета.

  Самолечение:

  болки в гърба, схващане на мускулите, лумбаго; болки при ишиас, херния на междупрешленните дискове; херпес; натъртвания, навяхвания, разтегляния, скъсани сухожилия, спортни травми. Препоръка за прием на монопрепарати в D-потенции Хомеопатията е много индивидуален терапевтичен метод и дозирането се определя предимно от силата на оплакванията и реактивността на организма. Въпреки това съществуват следните общи препоръки за прием:

  Възрастни:

  При остри състояния се приемат по 10 глобули от ниските потенции (D6, D10, D12) на всеки час (не по-често от 6 пъти на ден) до настъпване на подобрение. След това приемът се редуцира на 3 пъти дневно по 10 глобули. Средните потенции (D30) се дават 1-2 пъти дневно по 10 глобули.

  За деца:

  Приемът е по същата схема като за възрастни, но количеството се различава: Деца от 0 до 1 година - по 3 глобули; Деца от 1 до 6 год. - по 5 глобули; Деца от 6 до 12 год. - по 7 глобули. За приложение на високите потенции (D1000) се изисква индивидуално дозиране от терапевт. Опаковка: 10 гр.

  Производител: DHU-ARZNEIMITTEL, Германия.

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!