DHU

  Фосфорус 30 / Phosphorus D30

  53274
  Изчерпано
  9,70 лв.
  Използва при психични оплаквания, състояния на изтощение, възпаления на очите и ушите, инфекции на дихателните пътища, заболявания на сърцето, кръвообращението и кръвоносните съдове, на храносмилателните органи, на пикочо-половата система и на двигателния апарат.
  Изчерпана наличност

  Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
  Електронна поща:
   

  Фосфорус 30 / Phosphorus D30

  Фосфорус (Phosphorus) Фосфор

  Области на приложение:

  психични оплаквания, състояние на изтощение, възпаления на очите и ушите, инфекции на дихателните пътища, заболявания на сърцето, кръвообращението и кръвоносните съдове, храносмилателните органи, пикочно-половата система и двигателния апарат.

  Основни симптоми:

  източен ръст (висок и слаб), нервност, потребност от все повече и повече почивки, вътрешно треперене и безпокойство, двигателна възбуда, страх от самота, плашливост, стряскане от най-малкия шум, предварителни притеснения и фантазии.

  Самолечение:

  състояния на страх и безпокойство, последици след преживян страх; дискомфорт в очите; шум в ушите (тинитус); сърдечни оплаквания; чернодробни оплаквания; нарушения в менструалния цикъл. Препоръка за прием на монопрепарати в D-потенции Хомеопатията е много индивидуален терапевтичен метод и дозирането се определя предимно от силата на оплакванията и реактивността на организма. Въпреки това съществуват следните общи препоръки за прием:

  Възрастни:

  При остри състояния се приемат по 10 глобули от ниските потенции (D6, D10, D12) на всеки час (не по-често от 6 пъти на ден) до настъпване на подобрение. След това приемът се редуцира на 3 пъти дневно по 10 глобули. Средните потенции (D30) се дават 1-2 пъти дневно по 10 глобули.

  За деца:

  Приемът е по същата схема като за възрастни, но количеството се различава: Деца от 0 до 1 година - по 3 глобули; Деца от 1 до 6 год. - по 5 глобули; Деца от 6 до 12 год. - по 7 глобули. За приложение на високите потенции (D1000) се изисква индивидуално дозиране от терапевт. Опаковка: 10 гр.

  Производител: DHU-ARZNEIMITTEL, Германия.

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!