boiron

  Фосфорикум ацидум 9 СН / Phosphoricum acidum 9 CH

  20867
  Наличен
  4,00 лв.
  Използва за лечение на депресия, промени в настроението от претоварване с работа, изтощение, последвано от мигрена. Препоръчва се на пациенти, които трудно се концентрират в интелектуална работа. Фосфорна киселина се предписва на пациенти с меланхолия, които се обезсърчават лесно.
   

  Фосфорикум ацидум 9 СН / Phosphoricum acidum 9 CH

  Произход:

  Химичен - канцентрирана фосфорна киселина.

  Тропизъм:

  Нервна система. Храносмилателна система. Пикочо-полова система. Кости.

  Симптоми:

  -Болки в гърба и лумбалната област, мускулни болки. -Болки в периоста като от остъргване, особено на дългите кости. -Главоболие със световъртеж и силна, смазваща болка в темето, тила или врата. -Мравучкане. -Несигурност при ходене. -Притискане в слепоочията, теменните кости, очи, гърди, крайници. -Стомашни болки половин час след хранене. Хиперестезия към светлина, шум, музика. -Сънливост през деня. -Обилно изпотяване. -Водниста или „млечна" урина. -Желание за консумация на пресни плодове

  Показания:

  *Астения - психическа, физическа и сексуална, общо безразличие, изживяна мъка със загуба на интерес, емоционални разочарования. *Психастения при запазена мускулна сила, но с отслабване на паметта и неспособност за интелектуален труд. *Депресия след остри заболявания, съпроводени със загуба на течности и отслабване на организма. *Реактивна депресия или депресия от изтощение. *Интелектулна обнубилация: не разбира нищо, не асимилира нещата, нищо не може да започне. *Главоболие при пренатоварени подрастващи и студенти. *Преждевременно опадане на косите след мъка, морален шок и грижи.*Диария - остра или хронична, неболезнена с парченца несмляна храна, без изтощение, с много газове и подуване на корема, с влошаване при приемане на кисели плодове и напитки.*Фосфатна литиаза. *Фосфатурия с обилна „млечна" урина. *Импотентност при млади хора. *Онанизъм, сексуални ексцесии и чести полюции, като последици от умствено пренатоварване.*Диабет с недоимъчно хранене в комбинация с класическото лечение. *Нарушения в растежа на костите, болки в периоста от загуба на калций и фосфор.

  ПРИЛОЖЕНИЕ:

  -при косопад, наблюдаван като следствие на бременност, след химиотерапия, както и при стрес - х 5 гранули/денЗавъртете капачкатаи изсипете с нея 5 гранули директно в устата

  Производител: BOIRON, Франция.

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!