boiron

  Опиум 5 CH / Opium 5 CH

  12094
  Наличен
  4,60 лв.
  Подпомага нервната система и психика при хроничен алкохолизъм и опиеви наркомании. Спомага при безсъние, поради преживяни емоции или слухова свръхчувствителност.
   

  Опиум 5 CH / Opium 5 CH

  Произход:

  Растителен - Сънотворен мак, сем. Макови.

  Тропизъм:

  Централна и периферна нервна система.

  Симптоми:

  -Силна жажда. -Липса на усещане за болка. -Хиперестезия на всички сетивни органи, най-вече на слуховия. -Усещане за задух при заспиване. -Липса на желание, липса на болка, слабо чувство за морал, за отговорност, лъже, конфабулира, изпитва силен страх. -Намаляване на всички секреции, с изключение на кърмата у кърмачките и увеличаване отделянето на топла пот. -Отсъствие на болка при тежки болестни състояния.

  Показания:

  *Хроничен алкохолизъм и опиеви наркомании. *Безсъние, поради преживяни емоции, понякога краткотрайна апнея при заспиване. *Безсъние поради слухова свръхчувствителност. *Тилно главоболие със световъртеж и чувство за топлина. *Епилепсия - припадъци по време на сън. *Коматозни състояния (комоцио, апоплексия, последици от мозъчно-съдови инциденти или от уремия), при които е налице хиперемия на лицето с тъмночервен отенък, стерторозно дишане, изпотяване и миоза. *Обнубилация.*Паралитичен запек без позиви или поради ленивост на ректума. *Илеус и субилеус след операция. *Пареза на червата със забавено възобновяване на перисталтиката след продължителна и пълна анестезия по време на операция.*След оперативна парализа на пикочния мехур. *Синдром на Пикуик при дебели хора. *Дихателни смущения по време на сън. *При кърмачета -апнея по време на сън. *Хипертония с конгестия в главата и риск от мозъчно-съдов инцидент.

  ПРИЛОЖЕНИЕ:

  * след хирургична интервенция, при замъглено съсзание след обща анестезия - 3 х 5 гранулиЗавъртете капачката и изсипете с нея 5 гранули директно в устата

  Производител: Боарон, Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!