boiron

  Мурекс пурпуреа 15 CH / Murex purpurea 15 CH

  54288
  Изчерпано
  3,95 лв.
  Лекарството се използава за лечение на менструални проблеми- предменструален синдром, тежка и нередовна менструация, поведенчески разстройства на сексуално ниво, емоционални и психологически проблеми свързани с менопаузата.
  Изчерпана наличност

  Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
  Електронна поща:
   

  Мурекс пурпуреа 15 CH / Murex purpurea 15 CH

  Произход:

  Животински -  Пурпур, Морски охлюв. Багрилно вещество извлечено от Коремоного мекотело в Средиземно море и западно африканско крайбрежие.

  Тропизъм:

  Женска полова система; Психика; Нервна система.

  Симптоми:

  -Болки в слабините и бедрата в легнало положение. -Хиперестезия на гениталните области при докосване, сексуална възбуда. -Усещане за тежест и смъкване на органите в малкия таз, подобряващо се при сядане с кръстосани бедра. -Режещи болки в матката. -Усещане за птоза на матката и кръвонапълване. -Остри болки в долната част на корема вдясно, които минават през корема и стигат до лявата гърда.

  Показания:

  *Предменструален синдром с депресивни прояви, болезнено подуване на гърдите и конгестия в малкия таз, които водят до сексуална възбуда. *Дисменорея с преждевременна обилна менструация със съсиреци поради хиперестрогенемия. Завъртете капачката и изсипете с нея 5 гранули директно в устата

  Производител: Боарон, Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!