boiron

  Мезереум 9 CH / Mezereum 9 CH

  17762
  Наличен
  4,60 лв.
  Показан е за лечение на обриви, екземи, импетиго, херпес зостер и постхерпесни невралгии, варицела.Използва за облекчаване на болки в костите, които се обострят при студено време.
   

  Мезереум 9 CH / Mezereum 9 CH

  ПРОИЗХОД:

  извлек oт кората по време на цъфтежа от храст от семейство Thymelaeceae.

  ПОКАЗАНИЯ:

  - обриви,-екземи,-импетиго,-херпес зостер и-постхерпесни невралгии,-варицела.-болки в костите, които се обострят при студено време.

  ПРИЛОЖЕНИЕ:

  *болки в синусите се препоръчва  Mezereum 9 CH 3 пъти дневно в продължение на 1 седмица.  *костите се предпочита разреждане 5 CH - 5 гранули всяка вечер в продължение на 3 месеца.  *нервни болки, свързани с херпес зостер се използва Mezereum 15 CH - 5 гранули сутрин и вечер за период от 3 месеца. * варицела, шарка (когато везикулите се покрият с корички) - 3 х 5 гранули/ден, за 10 дни * дисхидроза, съпроводена от везикули, изпълнени със серозна течност, която постепенно потъмнява  - х 5 гранули/ден * екзема, съпътстваща се от сълзящи везикули, придружено с образуване на корички- 4 х 5 гранули/ден * импетиго - 2 х 5 гранули/ден и от двата продукта - ГРАФИТЕС 30 СН + МЕЗЕРЕУМ 15 СНЗавъртете капачката и изсипете с нея 5 гранули директно в устата

  Производител: Боарон, Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!