boiron

  Мефитис путориус 5 CH / Mephitis putorius 5 CH

  17533
  Наличен
  4,05 лв.
  Показан за лечение на белодробни заболявания и е особенно подходящ за облекчаване на бронхиална кашлица, а при кърмачета и деца - за лечение на коклюш.Дейстава добре и при състояния, характеризиращи се с дефицит на магнезий.
   

  Мефитис путориус 5 CH / Mephitis putorius 5 CH

  Произход

  Животински - Скункс, Пор, сем. Порови.

  Тропизъм

  Дихателна система.

  Симптоми

  -Внезапно силно задушаване с блокиране на издишването. -Конюнктивална хиперемия и смъдящи или парещи болки в очните ябълки. -Усещане за вибрации, треперене на крайниците, синдром на неспокойните крака. -Периодичност и редуване -Пристъпи на кашлица с различна интензивност на всеки 2-3 часа

  Показания:

  *Спазмофилия при свръхнервни, впечатлителни хора. *Коклюш с честа, задушаваща се, пристъпна кашлица, която се засилва в легнало положение. *Бронхиална астма със задушаваща пристъпна кашлица и силна нервна възбуда. *Ларингеални спазми - леки форми на спастичен хлип с често попадане на храна в трахеята.

  ПРИЛОЖЕНИЕ:

  * спазъм при плач ("захласване") при деца, вследствие на кашлица - х 5 гранули/ден, в продължение на 3 месеца. При нужда курса може да се повториЗавъртете капачката и изсипете с нея 5 гранули директно в устата

  Производител: Боарон, Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!