boiron

  Магнезиа карбоника 9 CH / Magnesia carbonica 9 CH

  17759
  Наличен
  4,60 лв.
  Прилага се при възпалителни процеси в устната кухина, стомашни киселини, гадене, жажада през нощтта, диария,невралгии, при втвърдяване и възпаление на роговицата, наличие на черни петна в зрителното поле.
   

  Магнезиа карбоника 9 CH / Magnesia carbonica 9 CH

  Произход

  Минерален - Магнезиев карбонат.

  Тропизъм

  Нервна система. Храносмилателна система. Полова система

  Симптоми

  -Остри, краткотрайни, пробождащи болки по хода на нервите. -Ринит и/или болки в гърлото преди менструация. Непоносимост към мляко, водеща до повръщане и диария. -Изпотяване с кисело-тръпчива миризма. -Хиперестезия към шум и допир.

  Показания:

  *Всякакви болки с характерните за лекарството модалности - влошаване през нощта, от студено и подобрение от движение и топлина. *Лицева невралгия - предимно вляво. *Нощни невралгии, каращи болния да ходи непрекъснато. *Невралгии в областта на бузите, зигоматичната кост или супрастерналната ямка. *Нервност. *Парестезии и крампи по крайниците, акушерска ръка. *Спазмофилия при деца с недостиг на минерали или лица с киселинна диспепсия. *Цервико-брахиална невралгия. *Хумеро-скапуларен периартрит (повече вдясно) с влошаване през нощта и при покой. *Синдорм на Barre-Lieou - болки в тила и врата с ирадия-ция към горната част на главата в съчетание със синдром на опиянение. *Диспепсия с киселини и метеоризъм, с влошаване при приемане на млечни продукти. *Диария при кърмачета - зелена, пенеста диария, като жабешки хайвер, поради непоносимост към мляко. *Запек при кърмачета с „маджунести" лепкави изпражнения. *Колики, които се облекчават при свиване надве. *Метеоризъм с коремни болки. *Дисменорея с олигоменорея с черна кръв. *Дисменорея, при която болката се облекчава от сгъване на две. *Блефарит с ксерофталмия. *Зъбобол и зъбни невралгии, с влошаване през нощта. *Ринит и фарингит, обострящ се преди мензис.

  ПРИЛОЖЕНИЕ

  : * хранително разстройство (диария, повръщане), вследствие на прием на краве млякоЗавъртете капачката и изсипете с нея 5 гранули директно в устата

  Производител: Боарон, Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!