boiron

  Хидрастис канадензис 5 СН / Hydrastis canadensis 5 CH

  28.10.2025
  17819
  Наличен
  4,60 лв.
  Той се използва за лечение на лигавични инфекции с жълтеникави, вискозни секрети.
   

  Хидрастис канадензис 5 СН / Hydrastis canadensis 5 CH

  Произход:

  Растителен - Хидрастис, сем. Лютикови.

  Тропизъм:

  Лигавици на дихателната, храносмилателната и полова система.

  Симптоми:

  -Усещане за празен стомах и прималяване, което не се облекчава при хранене. -Силна отпадналост. -Парене в засегнатите лигавици. -Влошаване на общото състояние с психическа и физическа астения.- -Жълт език с отпечатъци от зъбите. -Сухота в устата.

  Показания:

  *Храносмилателна система *Афтоза на устната кухина. *Периорален херпес и афти с лепкава, жълта секреция. *Стоматит. *Диспепсия. *Анорексия към хляб и зеленчуци, които се понасят лошо с отслабване на тегло. *Хроничен гастрит. *Хроничен запек без позиви за дефекация, от злоупотреба с очистителни - изпражненията са твърди, натрошени и обвити с жълтеникава слуз. *Горни дихателни пътища и бял дроб *Ринит и синузит със слузно-гнойна секреция, която се точи на жълтеникави нишки и се оттича във фаринкса. *Хроничен бронхит при възрастни хора и пушачи. *Колпит, цервицит и метрит с вагинални течения. *Хроничен уретрит. *Симптоматично лечение на разязвявания при карцином на кожата, на гърдата или на черния дроб.

  ПРИЛОЖЕНИЕ:

  * гастрит (остър; хроничен), съпроводен със запек и чувство на тежест - х 5 гранули, толкова често, колкото е необходимоЗавъртете капачката иизсипете с нея 5 гранули директно в устата

  Производител: Боарон, Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!