DHU

  Бриония D30 / Bryоnia D30

  53189
  Изчерпано
  9,60 лв.
  Области на приложение: главоболие, остри възпаления на дихателните пътища, също и с вдигане на висока температура, заболявания на стомашно-чревния тракт, ревматични болки.
  Изчерпана наличност

  Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
  Електронна поща:
   

  Бриония D30 / Bryоnia D30 Дива бяла тиква

  Изходен материал:

  Свежи части от корена на растението преди цъфтежа му.

  Области на приложение

  : главоболие, остри възпаления на дихателните пътища, също и с вдигане на висока температура, заболявания на стомашно-чревния тракт, ревматични болки.Основни симптоми: раздразнително, гневно настроение, човек иска да бъде оставен на спокойствие, непрекъснато мисли за професионалните си ангажименти, при вълнение получава спазми на гръбната мускулатура, силни болки, поради което се стреми да избягва всяко движение и докосване; пронизващи болки в главата.

  Самолечение

  : стрес, гняв, пренатовареност; суха кашлица; простудни заболявания; жлъчни оплаквания; болки в гърба, схващане на мускулите, лумбаго; натъртвания, навяхвания, разтегляния, скъсани сухожилия, спортни травми. Препоръка за прием на монопрепарати в D-потенции Хомеопатията е много индивидуален терапевтичен метод и дозирането се определя предимно от силата на оплакванията и реактивността на организма. Въпреки това съществуват следните общи препоръки за прием:

  Възрастни

  : При остри състояния се приемат по 10 глобули от ниските потенции (D6, D10, D12) на всеки час (не по-често от 6 пъти на ден) до настъпване на подобрение. След това приемът се редуцира на 3 пъти дневно по 10 глобули. Средните потенции (D30) се дават 1-2 пъти дневно по 10 глобули.

  За деца:

  Приемът е по същата схема като за възрастни, но количеството се различава: Деца от 0 до 1 година - по 3 глобули; Деца от 1 до 6 год. - по 5 глобули; Деца от 6 до 12 год. - по 7 глобули. За приложение на високите потенции (D1000) се изисква индивидуално дозиране от терапевт.Опаковка: 10 гр.

  Производител: DHU-ARZNEIMITTEL, Германия.

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!