DHU

  Беладона D6 / Belladonna D6

  53182
  Изчерпано
  9,50 лв.
  Области на приложение: инфекции с вдигане на висока температура, възпаление на очите и ушите, бронхит, спазми в стомашно-чревния тракт, възпаления на пикочния мехур и половите органи, кожни възпаления, слънчево изгаряне.
  Изчерпана наличност

  Уведоми ме, когато продукта е в наличност 
  Електронна поща:
   

  Беладона D6 / Belladonna D6

  Лудо билеИзходен материал: Свежи части от цялото растение в края на цъфтежа му без ниските части на стеблата.

  Области на приложение на Беладона

  : инфекции с вдигане на висока температура, възпаление на очите и ушите, бронхит, спазми в стомашно-чревния тракт, възпаления на пикочния мехур и половите органи, кожни възпаления, слънчево изгаряне.Основни симптоми: внезапно вдигане на температура, силно зачервено, пламнало лице, пареща болка по кожата и лигавиците, пулсиращи болки в главата, коликообразни болкови състояния.

  Самолечение с Беладона:

  главоболие; конюнктивит; възпаление на средното ухо; болки в гърлото; простудни заболявания; остро възпаление на пикочния мехур и пикочните пътища; вагинално течение, вагинална кандидоза; в спешни случаи, предизвикани от въздействие на топлина или студ. Препоръка за прием на монопрепарати в D-потенции Хомеопатията е много индивидуален терапевтичен метод и дозирането се определя предимно от силата на оплакванията и реактивността на организма. Въпреки това съществуват следните общи препоръки за прием:

  Възрастни:

  При остри състояния се приемат по 10 глобули от ниските потенции (D6, D10, D12) на всеки час (не по-често от 6 пъти на ден) до настъпване на подобрение. След това приемът се редуцира на 3 пъти дневно по 10 глобули. Средните потенции (D30) се дават 1-2 пъти дневно по 10 глобули.

  За деца:

  Приемът е по същата схема като за възрастни, но количеството се различава: Деца от 0 до 1 година - по 3 глобули; Деца от 1 до 6 год. - по 5 глобули; Деца от 6 до 12 год. - по 7 глобули. За приложение на високите потенции (D1000) се изисква индивидуално дозиране от терапевт.Опаковка: 10 гр.

  Производител: DHU-ARZNEIMITTEL, Германия.

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!