boiron

  Symphytum officinale 5 CH / Симфитум Официнале 5 СН

  31.07.2025
  17589
  Наличен
  4,60 лв.
  Използва при последици от травми на кости и периоста, без значение от мястото на травмата и времето, от което е започнала болката. Symphytum officinale се прилага и при пресни и стари травми, както и при болки, персистиращи след зарастването.
   

  Symphytum officinale 5 CH

  Симфитум Официнале 5 СН

     Произход:

   Растителен - Черен оман, сем. Грапаволистни.

     Тропизъм

  : Кости.

     Показания: 

  Фрактури - улеснява образуването на калуса. Последици от травми на кости и периоста, независимо от локализацията на травмата и времето, от което датира болката, при пресни и стари травми и при болки, персистиращи след зарастването. Периостит при спортисти.

     Приложение

  : * тендинит на ахилесовото сухожилие - 2 х 5 гранули/ден, в продължение на 15 дни, системно * счупване (ортопедично лечение + лечение на травмата /вж. АРНИКА  МОНТАНА 9 СН и АПИС МЕЛИФИКА 9 СН/), за подпомагане образуване на калуса - х 5 гранули/ден и от двата медикамента КАЛКАРЕА ФОСФОРИКА 5 СН + СИМФИТУМ 5 СН, в продължение на 6 седмици + х 10 гранули/седмица СИЛИЦЕА 9 СН, в продължение на 6 седмици.

          Производител: LABORATOIRES BOIRON, Франция

  Няма отзиви
  Product added to wishlist

  Онлайн аптека Салвия изпозлва бисквитки, с цел анализиране на трафика и по - добро функциониране на уеб сайта. Повече информация за начина, по който използваме „бисквитките“ може да видите ТУК!